nechcem mat uz pehy, da sa neako ich odstranit? vzdy ked som niekde vonku si myslim ze sa ziadnej babe nepacim lebo mam pehy co myslite vadi to moc babam? a este sa strasne pomaly opalujem, aby som sa aspon trochu opalil musim byt na slnku cely den inak s
Kurna ja som zas černy jak cigán sa rýchlo opálim nenormálne....a pehy myslim že ne lena si neletia tie 15ročne po tých neviem ako slušne vyjadriť tých angličanov či britou čo maju ryšave vlasy a pehy..(inak us velmi v pohode tý ludia mám zo 2 takých kamarátov).. potom asi neletia ale vekom ...zas mne sa pači ked ma baba take jemny pehy okolo nosa....take jemne to je strašne sexy podla mna stoho si idem oči vyočit
stoho sy nerob nič musiš byť rád tým čím si lebo ked sa budeš hambiť máš omnoho menšie šance u báb akokeby posobíš sebavedomo aj v živote dosiahneš vaic ked si sebavedomý ako hamblivý
no ano len to je tazke...ja sa hanbim hlavne vtedy ked som v takom prostredi kde nikoho nepoznam alebo poznam iba kratko , ked niekoho poznam dlhsie tak sa s nim v pohode o vsetkom vypravam
to je normalne, ze ti slnko vytiahne pehy to musis pozorovat aj ked sa menia rocne obdobia, ze ich mas bud menej alebo viac vyrazne. A vadit no fakt je, ze nikomu normalnemu by to vadit nemalo, dost ludi ma pehy len niekto menej vyrazne a niekto dost.
kup si krem porcelana ja ho pouzivam a pehy mi dost vybledli je dobry objednala som si ho na porcelana@azet.sk stoji 700sk mam denny ten staci kupit sa tu neda je z ameriky
ja si myslim, ze pehy v malom mnozstve su sexi...teda aspon pre mna.. mne sa paci, ked ma chalan trosku pehy...a to, ze si hanblivy, to sa rychlo vyriesi...staci len troska viacej chodit von
@17 ale no tak to je asi kazdy troska hanblivy, len na kazdom sa to inak prejavuje... niekto rozprava viac, iny menej...a postupom casu sa to urcite zmeni, lebo je na tebe vidno, ze sa ti to nepaci a chces to zmenit...
hanblivost to je ale priatelka, ze jo? snazim sa na nej abstinovat...snad sa to raz podari...a za pehy sa nehanbi...pokial ich nemas take huste ze ti len pehy bidno tak je to fajn
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
aj rysave deti chcem mat