Veľa ľudí sa ma pýta, a nie len mňa, prečo nechcem mať deti. Nie je to preto, žeby som ich vyslovene nenávidel, lenže to proste nie je nič pre mňa. Koľko je podobných mne v SR, ČR a inde????
@zajko30 Starý, keby ti jebli tolko prídavkov, ako tamtym, aj ty by si sa rozmnožoval jedna radosť..len im strhnúť prídavky a podporu,a hned bubu cigančata v čudu.
@daltonofhonor mladý ja mám "2 práce" a nepotrebujem prídavky a z ních žiť.........cigáňov treba porozdelovať po rodinách naších štátnikov a hneď bude na Slovensku lepšie.........filip
@zajko30 Ja by som ich radšej do Rumunska či Indie...alebo do gheta..a nak im tam Shitmus Rytmus rapuje..aj tak len toho tí mladí na mobiloch sluchajú.
@daltonofhonor ach.. kebyze mam prijem od 19ich a pravidelny, dostatocny na zabezpecenie rodiny, tak nevaham a o takych 6 rokov idem plodit.. ale ked som sa dnes nad tym zamyslal, vyslo mi, ze ja budem mat deti asi az ked budem mat 34 rokov..
a to nie som karierista ani nic take.. proste.. mam strach o svoju buducnost a este do toho ludske mlada tahat? radsej si kupim psika
@aguri500 Chlape..rozhodnutie nemať deti nie je puberťacky, lež dospelácky názor..okrem toho by som sa ťa mohol spýtať prečo..odpovedal by si mi, aby sa o teba mal kto postarať v starobe? To by bol veľmi sebecký dôvod..možno by si skončil v starobinci..je to síce len hypotéza, avšak nie nereálna.
tak nechceš mať deti ... čo už budeme tvoj názor rešpektovať je to tvoja voľba ... ale keď budeš mať80 a budeš žiť v domove dôchodcov , všetku rodinu čo si prežil ako aj kamarátov a nebude ťa mať nik navštetovať, starať sa o teba ... možno zmeníš názor, že raz by si mať rodinu chcel ... žialv 80 bude už neskoro
@smajl0 A ako vieš, že budem mať 80..s mojim životným štýlom aj 50 bude veľa..80 nechcem mať..moje heslo je die young..môj starý apa má 81..a leze na nervy šeckým...ja nechcem.
len ešte dodám, že poznám veľa ľudí a poznal som, čo deti mať nemohli, nechceli a niektorí, keď mali, tak ich obavy po narodení dieťaťa prešli ... a to vtedy keď dostali prvý krát to malé stvorenie do náruče a keĎ mi o tom rozprávajú tak viem, že ten pocit niekedy chcem zažiť aj ja a rozkrikovať, že nechceš mať deti je podľa mňa úbohá vec ... tak nechceš čo mi s tým? nemaj, život ti možno karty tak zamieša, že budeš aj niekedy lutoať, že si túto diskusiu dakedy založil
@smajl0 Prečo by som mal ľutovať, že som založil nejakú diskusiu? Držať novorodenca v náručí je síce krásne ale to je aj už všetko. Rozkrikovať sa? Nútil ťa niekto čítať toto? Sotva. Čo vy s tým? Nič. Nepýtam sa v podstate nič iracionálne..skôr naopak..vidíš to moc krátkozrako.
@daltonofhonor nevidím to krátkozrako .. .skôr to vidím tak, že si liečiš nejaký komplex, ktorý určite máš inak by si toto nezakladal ... a docieliť to chceš tak, že ľuďom ukážeš,že deti mať nebudeš a vykričíš to do sveta ... a viem,že mám pravdu len ty si to nepriznáš, keď tu do každého kto je proti a pridal nejaký komentár zhadzuješ, že keby keby ... a ešte sa ma tu budeš snažiť trapne zhodiť ako si to spravil predtým ... dôkaz? ... okomentoval si každú moju vetu otázkou s cieľom dokázať si svoje ... a tiež som ťa nenútil to čítať ... proste podľa mna by sme ti tu mali každí kúpiť krabičkku kondómov aby si tie deti naozaj nemal a vydržali ti do konca tvojho krátkeho života ... cya
@daltonofhonor rodina je veľká zodpovednosť, pre mňa je borec ten kto má slušnú rodinu a vie sa o ňu dobre postarať. Ja by som si teraz tiež nevedel prectaviť žeby som si založil rodinu.
Ja si myslím, že názor a presvedčenie sa môže meniť. Nehovorím, že z roka na rok ale ľudia sa menia. Niekto si povie v dvadsiatke, že nechce deti. Ale po tridsiatke sa ich názor zmení.
Ja som po deťoch tiež nikdy netúžila ale viem, že určite chcem jedno a to si rozmaznám.
@daltonofhonor no, neviem, čo si na tom pochopil, ale @antifunebracka má pravdu. Tomu, keď máš pri sebe tú istú ženu, normálne s ňou funguješ ako s manželkou, len nie ste zobratí, sa hovorí partnerka alebo pokiaľ viem, oficiálne "družka". A ty si jej "druh".
@pinci súhlasím, je to niečo genetické, u oboch pohlaví. no niektorí ľudia nechajú zvíťaziť rozum nad pudom a nehrnú sa do niečoho, čo sa vzhľadom na ich osobnosť/finančnú situáciu/iné nejaví ako najšťastnejšia voľba.
To hovorím ja, že by som si ho rozmaznávala, všetko by som mu dala, mojkala by som si ho stále, nikam ho nepustila len nech je pri mne. Ale moja matka mi tvrdí niečo iné. Som troška sekera a asi to dopadne aj na moje ratolesti. Ale môj sen mi ničiť nemusíš.
Je lepšie nemať deti alebo mať rozmaznané? Urči si priority a to, čo je pre teba podstatné.
ja chcem hneď teraz dieťa od 4-12 rokov (cca, závisí aj na veľkosti, nie tak veku), kto by dal zadara, chytro sa ozvite, ešte pár dní a potrebujem otestovať mašinku, nastriekať môžem podľa ľubovôle daného minijedinca.
och, ale aby nebolo čierne!!! najlepšie do blond, bledé oči, nech sa aspoň zďaleka na mňa podobá, díks
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
len keď to ty naši spoluobčania vážení a úniou ochraňovaný jebnutí cigáni nechcu pochopiť!
taky nazor ako ty som mal aj ale uz nemam 15...
a to nie som karierista ani nic take.. proste.. mam strach o svoju buducnost a este do toho ludske mlada tahat? radsej si kupim psika
Ale myslim si, ze to je rozumne nad tym uvazovat, a je vela dovodov preco mat deti, ale aj preco nemat deti...
Ale myslím si, že v každom človeku je túžba po rodine a dieťati, aspoň po jednom.
Je to taký pud a ja si myslím, že u teba je to len potlačené.
Ja som po deťoch tiež nikdy netúžila ale viem, že určite chcem jedno a to si rozmaznám.
@mm47 ty si krutý
@daltonofhonor no, neviem, čo si na tom pochopil, ale @antifunebracka má pravdu. Tomu, keď máš pri sebe tú istú ženu, normálne s ňou funguješ ako s manželkou, len nie ste zobratí, sa hovorí partnerka alebo pokiaľ viem, oficiálne "družka". A ty si jej "druh".
Partnera áno, manželstvo a deti nie. Jedno 50 ročné dieťa na výchovu už mám a keď mi bude smutno, tak si kúpim mačku.
nenazývala by som ich "nezdravými"..
To hovorím ja, že by som si ho rozmaznávala, všetko by som mu dala, mojkala by som si ho stále, nikam ho nepustila len nech je pri mne. Ale moja matka mi tvrdí niečo iné. Som troška sekera a asi to dopadne aj na moje ratolesti. Ale môj sen mi ničiť nemusíš.
Je lepšie nemať deti alebo mať rozmaznané? Urči si priority a to, čo je pre teba podstatné.
bud dospiet alebo si najst niekoho s kym tu rodinu a deti budes chciet mat
och, ale aby nebolo čierne!!! najlepšie do blond, bledé oči, nech sa aspoň zďaleka na mňa podobá, díks