asi si myslíte, že žartujem, no občas pri prezeraní tohto portálu zablúdim na pojem matematika tak ma napadlo, ke´dže sa tu zbieha aj množstvo šikovných ľudí, že tu oslovím ľudí, jedná sa o vyriešenie pár "hádaniek" presnejšie ich je 6, ktoré Clayov m
@soreljulien Na teba cakaju s riesenim
Prezeral som si tie problemy. Mam pocit ze niektore su priam neriesitelne. Zaujal ma hlavne P vs. NP. Zaujimavy Problem.
@soreljulien hovorim su priam neriesitelne. Zober si ten P vs. NP ... tam mas tak vela moznosti, ze robit to brute force je nezmysel .. a algoritmy typu rozdeluj a panuj a tieto systematicke typy (neviem odborny termin) ... tak tymi to tiez neporiesis. Musis vymysliet novy typ takehoto algoritmu respektive pouzit uzitocne casti uz z existujucich... co je priam nemozne.... Milion za to neponukaju len tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
srsly?
Prezeral som si tie problemy. Mam pocit ze niektore su priam neriesitelne. Zaujal ma hlavne P vs. NP. Zaujimavy Problem.