ja mam tezar gelove...umele si mozes nalepit sama ale na gelove potrebujes gel, lampu, umele nadstavce a vselico ine...ak nemas kompletnu vybavu sama si to nespravis....
gelove musíš íst iba k pedikerke alebo teda nechtovej dizajnerke ....pokial ide o umele nechty velmi ti kazia tvoje prave nechty to lepidlo im velmi skodi....a možu ti pri roznych cinnostiach odpadnut Gelove nechty su sice drahsie, ale su kvalitnejsie a vydržia dlhsie i ked sa može stat nehoda že odpadne jeden ale ide o kvalitu pedikerky na umele nechty si kupis aj v drogiške...a predavaju k nim lepidlo
mnooo ja mam radsej normalne ale ucitelka (uci hru na klaviri) =D=D si urobila kurz na nechty a spravila mi ale to dost dlho trvalo boli krasne ale je to dost drahe(ja som mala zadara bo som bola pokusny kralik
súhlasím s tým, nechať si narásť svoje, chce to síce nervy, ale dá sa to...ale zas, ak je to na špeciálnu príležitosť, potom neviem, ja so vždy mala vlastné väčšina týchto umelých proste pôsobí hrozne neprirodzene, a tie extrémy ktoré vypadajú, akoby si človek na ruku opatlal laminátovú fóliu v niekoľkých vrstvách, tak tie sú vlastne úplne useless, ak nerátame to, že sú pre "krásu"
true story zo života, minule som si bola kúpiť čosi v bufete na intráku, a predo mnou stála milá blonďatá slečna s takou vrstvou mejkapu, až som sa bála, že jej v prievane opadá tvár...a spadla jej dvadsaťkorunáčka (česká, obviously)...poviem vám toľko srandy, keď to naháňala gélovkami po podlahe som si neužila už dávno keď sa za nami utvorila fronta, zdvihla som jej to ja, mám blbý pocit, že by tam chudinka stála do rána
gelove bez kozmeticky sa nedaju iba ka by si mala prax a umele sa ti odlepia tak si nechaj narast nalakuj si ich a nalep niejake nechtove sablony a budu pekne za par centov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
mne sa to ani nelubi=P
Pedikúra sú nohy, manikúra ruky
juuj sorko sekla som sa
true story zo života, minule som si bola kúpiť čosi v bufete na intráku, a predo mnou stála milá blonďatá slečna s takou vrstvou mejkapu, až som sa bála, že jej v prievane opadá tvár...a spadla jej dvadsaťkorunáčka (česká, obviously)...poviem vám toľko srandy, keď to naháňala gélovkami po podlahe som si neužila už dávno keď sa za nami utvorila fronta, zdvihla som jej to ja, mám blbý pocit, že by tam chudinka stála do rána