mam strastne rada ked mam svoje nechty v ustach nemusim si ich obhryzat ale mam rada ked ich mam v ustach.mozno to je sibnutee ale kto to ma rad tiez ??? alebo aky mate na to nazor ???
ja už nemám čo dávať do pusy keďže naposledy som dostala takú depku (asi skôr PéeMeS), pozrela na svoje nechty a rozhdola som sa nejak, že to bude lepšie keď ich ostrihám.. ale ostrihala som ich dosť brutálne veď dorastú....
no ja si tiez niekedy obhryziemale len ked som straste nervozna a teraz aj ked somnervozan tak nic neodhryznem lebo mam gelove ale ktovie mozno aj to by sa stalo ale sranda je ze takmer kazdy ma s tym to problem ako si neobhryzat nechty.ked sa tak and tym zamyslite ako si vlastne mozme odhryznut kusok z nasho v podstate "tela" ?????
ja som sa rozhodla, ze si ich uz musim prestat obhryzat, ked chcem, aby sa na ne dalo pozerat. inak som to robievala tiez a aj teraz sa sem-tam stane, ze si ich najdem v ustach ale velmi rychlo idu odtial von.
ja som sa jednym casom uz toho aj zbavila a zas som s tym zacala hmmm a hovorisa ,ze ohrizanie nechtov je vlastne priznakom infantility no co sme deti zabijeme sa?
omg tak je nás predsa viac a je to niekedy až dosť trápne že si cmúľam nechty na verejnosti ale to sa nedá ovládať a ešte keď ich mám dlhé a hladké akrylové keď ja tak milujem akryl
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov