Ahojte jeden primitiv (a to doslova) mi robi zo skoly peklo ... Nechapem preco ale kazdy ho pocuva hoc vie ze je to debil .. Raz sa smeje ze som sprt potom si zas najde nieco ine .... Zo zaciatku som ho ignorovala no teraz to uz fakt prehana ... Co Mam
Die Sonne scheint mir aus den Händen
kann verbrennen kann dich blenden
wenn sie aus den Fäusten bricht
legt sich heiss auf dein Gesicht
legt sich schmerzend auf die Brust
das Gleichgewicht wird zum Verlust
lässt dich hart zu Boden gehen
und die Welt zählt laut bis zehn
Slunce mi svítí z rukou
může spálit, může tě oslepit
když prorazí z pěstí
pokládá se žhavě na tvůj obličej
bolestivě se pokládá na hruď
vyrovnanost se ztratí
nechá tě těžce jít k zemi
a celý svět počítá do desíti
@silvered lebo to vidim, ze drviva vacsina tych, co sa ucili na zakladke vyslovene zle, tak za pasom aj skoncili.
Ale pokojne si predstavuj ako sa vsetci stanu velkopodnikatelmi
@silvered no tak to mas pravdu, bud su na urade alebo niekde mukluju a zderu sa z koze to mas pravdu, este som nevidel zamestnavatela aby niekoho dal na nejaku dobru poziciu bez skôl, ale pouc ma kde taky robia ?
Dosť vtipné, že pri dnešnej situácii pretitulizácie Slovenska sa tu dnes ešte ide niekto oháňať vzdelaním. Paradox je ten, že tu sa onedlho už aj na tú "pásovú" prácu bude žiadať titul. Ale dobre teda, no.
Inak k téme poviem len toľko, že ignorácia je najlepší postoj pri takýchto ľuďoch. Vydrž, nepodvoľuj sa a ono to časom prejde.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
kann verbrennen kann dich blenden
wenn sie aus den Fäusten bricht
legt sich heiss auf dein Gesicht
legt sich schmerzend auf die Brust
das Gleichgewicht wird zum Verlust
lässt dich hart zu Boden gehen
und die Welt zählt laut bis zehn
Slunce mi svítí z rukou
může spálit, může tě oslepit
když prorazí z pěstí
pokládá se žhavě na tvůj obličej
bolestivě se pokládá na hruď
vyrovnanost se ztratí
nechá tě těžce jít k zemi
a celý svět počítá do desíti
Ale pokojne si predstavuj ako sa vsetci stanu velkopodnikatelmi
Inak k téme poviem len toľko, že ignorácia je najlepší postoj pri takýchto ľuďoch. Vydrž, nepodvoľuj sa a ono to časom prejde.