Ahojte neviete mi poradit s mojim notebookom?Bola som normalne na fb a z nicoho nic sa mi vypnul,myslela som ze sa prehrial..ale neda sa zapnut skusala som vytiahnut baterku,nechala som ho nabijat,ale vobec nereaguje ani nesvieti..iba ked zapojim nabija
lol aj mne presne dnes odisiel az na to, ze moj sa normalne zapne, ale obrazovka je furt cierna a na nic nereaguje ...mozte potom aj mne niekto poradit
Ani nevies ako som rad ze mam moj stary acet, ten toho prezil a stale ide. Narazam len nato ze tie nove neviem ci im nejake cipy davaju ci co sa viac kazia ako tie stare. A odporucam ist po sviatkoch do opravy. Diagnostika problemu je zadarmo, povedia ti kolko bude stat oprava a podla toho sa rozhodnes ci chcem novy alebo das tento opravit.
@ledenaa Ak to nepomôže (čo je dosť možné) odišla doska....
Potom už len vybrať z neho disk a pripojiť k druhému PC (musí mať SATA rozhranie na doske) ..
@77hanes77 Dakujem za radu,ale nepomohlo.. aste som to teraz rano isla vyskusat a uz ani ta nabijacka neblika iba mi slabunko raz bliklo to kde sa zapina a potom uz nic..a na vybratie disku si netrufam
Tie rady čo som tu našiel ti nepomôžu. Odišiel ti grafický čip. HP G62 s AMD chipsetom odchádzajú všetky rovnako. Ak by si ho pravidelne čistila, nestane sa to. Došlo k dlhodobému prehrievaniu procesora s grafickým čipom. Ten notebook má malý grafický čip, alebo vznikol len studený spoj pod čipom. Neodišla ti celá základná doska, len ten čip. Je možnosť to opraviť. Robíme to aj u nás. 80,00 €. Operácia sa nemusí podariť, keďže čip sa prehrieva pri operácii na 240- 260 stupňov. čip to nemusí zvládnuť. Potom by mohla len výmena čipu, to by už bolo drahšie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
T
asi dva týždne som ho nepoužívala, kým došiel na reklamáciu, a odtiaľ mi ho vrátili s tým, že závadu nenašli. fixlo sa to nejako samovoľne.
Skúšala si ho už zapnúť bez batérie? Čiže iba z adaptéru? Ak nie, tak to skús.
Ak si to skúšala a nepomohlo to, skús tieto kroky (pozorne prečítať!) :
1. Odpoj od neho adaptér, vyber z neho batériu a odpoj aj všetky ostatné zariadenia od neho.
2. Keď bude všetko odpojené a batéria vybraná, stlač tlačidlo zapnutia a drž ho 1 minútu.
3. Zapoj do neho adaptér a pokús sa ho zapnúť
Ak sa ti dá vybrať HDD z notebooku (samostatný prístup k HDD) tak by si si mala zálohovať data ak o ne nechceš prísť.
Potom už len vybrať z neho disk a pripojiť k druhému PC (musí mať SATA rozhranie na doske) ..