Kto by mi vedel poradit? Mam ich doma, su ulozene v dvoch ampulkach vo fiziologickom roztoku. Treba ich najprv oplachnut? Jak ich mam odtial vytiahnut? Treba ich najprv na cas ulozit do puzdra do roztoku?
vzdy ak ich davas dole, tak do roztoku, potom s cistymi rukami ich vybrat, maximalne tak pokvapkat na prste ked ich mas a mozes kludne davat do oci.. sosovky by po pouziti mali byt v roztoku aspon 7 hodin
Vytahujes ich rukami, ak to vies nosom, tak aj nosom
@bibla tiez mam pocit ,ze to teda nie je vobec dobre, zaprve jej mozu tie cocky skrehnut a porezat jej duhovku/zrenicku alebo to co pise @etela , ze sa jej to zapali zahnisa, nebudu sa dat dole inak ako chirurgicky a serus..
@n0win0u To viem, lenze ony su teraz jak som pisal vo fiziologickom roztkou. Treba ich najprv umyt roztokom na sosovky alebo sa mozu rovno takto dat na oko? A jak rozoznam kera je prava a kera je lava?
nemusis ich nijak umyvat, mozes si ich dat hned do oka, teda aspon ja to tak robim...a ked nemas dioptricke, tak obe by su rovnake, tak si nemusis robit starosti s tym, ktora je lava a ktora prava..
keď si to nasadzuješ daj si ju na prst tak aby vyzerala ako miska. Jednou rukou si "odhrň dolné viečko, prilož šošovku na bielko a bez toho aby si klipol očami, ako keby zdvihni horné viečko a prelož cez šošovku... chvíľku nechaj oko zatvorené nech sa ti šošovka usadí tam kde má.. mne to takto funguje najlepšie lebo keď si ju takto dávam tak neslzím a nerozmažem si oči...:p
@frez mozes rovno z toho roztoku davat do oci, je to to iste ako ten co mas ten druhy.. a @kladiqaaa ma pravdu, vzdy nech ma tvar misky a nie tanierika. ale na nasadzovanie mam inu techniku - som prave takze lavou rukou si zdvihnem horne viecko, sosovku mam na pravom ukazovaku, a strednym prstom stiahnem dolne viecko.. pozriem sa hore a vlozim sosovku kolmo na bielko, ktore som si tam "odkryl", potom staci pozriet dole a ona sa usadi, par krat "prebliknut" nech odbublinkuje vzduch, co tam nema byt a voila
zaciatky byvaju tazsie mno horsie je, ked si opity tie cocky musis vytiahnut, ver mi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Vytahujes ich rukami, ak to vies nosom, tak aj nosom
Nie netreba ich preplachovať ničím. Fiziologický roztok je nato aby si si ich mohla dať rovno do oka.
A v žiadnom prípade ich nepreplachuj vodou. Na to slúžia roztoky z lekárne.
Normálne si ich daj do oka a večer vyber ulož do púzdra a zalej roztokom.
zaciatky byvaju tazsie mno horsie je, ked si opity tie cocky musis vytiahnut, ver mi