No ide o to, že som sa nikdy nedokázala na nikoho naviazať. Spoločnosť mi nikdy nechýbala. Keď som mala frajera brala som ho ako novu hračku, ktora ma po týždni omrzela. Vždy ma viacej bavilo o chalanoch snivať, flirtovať s nimi alebo iba tak zo srandi zv
cital som ze v krajinach juhovychodnej azie sa cas od casu podobny pripad vyskytne ale inac myslim ze ano, mozme tvrdit ze si jedina co ma 14 a jebe jej
a na druhej strane su ludia ,co by chceli aspon minimum z toho, nemaju to, tebe to je fuk zamysli sa no, oni sa ti ptm obratia aj tak, na kazdeho pride raz
Ak je ten vek aspoň približne pravdivý, tak by som povedala, že to môže byť fáza, niekto sa zosociálni alebo otvorí časom. A niekto ani potom, však ak ti tak bude dobre, tak prečo nie. A určite nie je nenormálne, ak ti aspoň zatiaľ nechýba citovo sa viazať na nejakého chalana. (len sa tomu radšej prispôsob a nerob im zle )
je to podľa mňa ok.. nepotrebuješ ich a vystačíš si sama.. možno si ani nezažila pocit, že by sa o teba niekto naozaj zaujímal a vždy to bolo povrchné - teda pre teba nepotrebné.. časom sa to ale asi zmení.. možno hej a možno nie.. ale tak či onak by som si nad tým nelámala hlavu..
Ťažko povedať, nieje na tom nič zlé pokiaľ proste nemáš rada ľudí, ale ak by ti niekto napríklad pomohol alebo vyjadril city a ty to neoplatila tak to by bolo dosť hnusné. A väčšinou si človek uvedomí hodnotu vecí až vtedy keď ich stratí.
@mia97 je to uplne normalna vec, nic si z toho nerob, casom sa ti hodnoty urcite zmenia. nie kazdy sa chce viazat a podobne nezmysli robit ked je mlady.
podľa tvojho vyplneného profilu si podobný typ človeka ako ja - nepotrebujem priateľov, som samotár a vždy zdôrazňujem iba seba pred ostatnými - lenže ja mám 20, na tvojích 14 rokov je to trošku blbá charakteristika...
náhodou to nemáš až také zlé...zober si koľko diskusií je tu o tom, ako ľudia sa aj chcú stýkať s ľuďmi, len ľudia o nich nemajú záujem, potom ich to štve, majú z toho nervy....ty si bez ľudí v pohode nerieš to, nemusíš byť ako iní...si proste inej povahy a keď si spokojná s tým ako to je....prečo nie? raz z toho možno vyrastieš a v otázke chlapcoch určite ešte stokrát prehodnotíš svoje priority...poznám jedno staršie dievča, ktorá má síce kamarátky, ale drží si ich viacmenej od tela, nenaväzuje sa na nich, je proste taká samostatná jednotka a v určitých chvíľach to má takto myslím veľmi dobré
presne takyto ludia ako ty mi ublizili!! Lebo ja som sa kvoli nim trapila ale oni pre mna nic neznamenali! Nemala by si ludi trapit, ak sa citis dobre sama, tak bud sama
neber to v zlom no povacsinou ludia s tymito vlastnostami, co sa trapia nad sebou aky su, a chcu vzdy rozpravat mudro, a byt nad vodou mali v dectve nejaku traumu. bud pochadzas z rozpadnutej rodiny, a tvoj otec pekne posral vsetko co sa dalo, alebo sa stalo nieco ine... jednoducho rozmyslas nad vecami ci su spravne a vzdy sa tak chces zachovat. v podstate ti zalezi na tom ako ta ludia beru a ako pre dnimi vyzeras. vzdy sa spravas mudro na svoj vek a to kazdeho pritahuje a ty ich len z dialky pozorujes a vies, co a ako myslia... nemas kamosky a dost malo sa smejes, a vela veci ti nepride vtipnych, co inym ludom ano... stretavas sa skor so starsimi ludmi a tebe to vyhovuje. vydrz zakladnu a strednu a potom chod niekam do zahranicia. to ti pomoze a otvori oci... a urcite sa nestratis. podla mna si dokazes veci urobit sama a snazis sa na nikoho nespoliehat. je to v poriadku, ved raz zistis, kam patris
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
hľadáš odpovede od spoločnosti ľudí, na tejto sociálnej sieti...(ach)
A podľa toho čo si o sebe napísala, vzťahy vnímaš "len" povrchne, neznamená to, že by si sa nescvokla, keby si sa ocitla sama na opustenom ostrove O.o