Nezvykneme sa doma moc rozpravat ale ked uz nahodou vydam nejaky zvuk z mojich ust..stane sa z toho hadka a ani neviem ako..z uplnych hluposti..vyhresi ma ze som minule umyla riad so starou spongiou ja sa ospravedlnim a dodam ze si to ale uz nepamatam
toto som mala ja s babkou, keď som bola mladšia, hádali sme sa aj pre nezjedený plátok šunky. Potom som mala viac rokoch, začala brigádovať a babka na také debiliny zabudla
A ona na mna naspat nahuka akoby nepocula slova ,,nepamatam si to" ale miesto toho ,,nemas pravdu a si sprosta" ..zacne kricat ze zo mna je vzdy najviac vynervovana a vkuse jej len odvravam a mudrujem.. pri tom jej na to ked ma hresi vacsinou neodpovedam nic a ked uz tak hovorim opatrne ale jej spatne reakcie su take akoby som jej nadavala alebo povedala nieco hrozne
vysvetluje mi veci ktore viem a pocula som sto krat tak ju prerusim a poviem jej ze mi to vysvetlovat nemusi..nasere sa ze jej skacem do reci..tak ju zas inokedy necham dohovorit a ona sa nasere ze preco na nu vyjavene pozeram to su veci ktore mam davno vediet a ona sa musi namahat vysvetlovanim..pri tom mi nic vysvetlovat nemusi ..a ja uz neviem ako sa mam s nou bavit ked vsetko co poviem je zle..tak vacsinou nehovorim nic ale aj byt ticho je u nas zle.. ja nechapem
@narazuvzdornaa joj ved dlhovlase mamky su fajn! moja zacina prechadzat do takeho semi-nasraneho stadia odkedy ju v cesku na dedine ostrihala kadernicka na styl "šmrncovní"
@5 s tym tazko nieco spravis.. ak sa ty spravas milo a normalne je to najviac, co mozes urobit spravanie druhych ludi uz neovplyvnis, tak sa s tym zbytocne netrap
To je ako s manželmi, ktorý sú spolu už 16 rokov a neznesú sa navzájom a vkuse sa hádajú. Proste ste neustále spolu a dostávate jedna z druhej ponorkovú chorobu a ona ťa už nemá potrebu automaticky chrániť a byť k tebe milá, keďže už nie si malé decko. Ak budeš mať brigádu, alebo keď pôjdeš na vš/pracovať tak sa to zlepší
A je aj možné že má vlastne problém sama zo sebo a sama je vystresovaná a nijako to nesúvisí s tebou, skús @4 a skús s ňou normálne o tom podebatovať, kľudne aj na viac krát, určite skor či neskôr ocení tvoju snahu.
Nechcem byť nejaká negatívna ale prestalo to až keď som sa odsťahovala. Vtedy som jej začala chýbať a začala byť milá.
Ale keď už sme spolu dlhšie tak zasa začína s tým, že za také hlúposti nadávať ... Keď mi padne telefón môj za moje peniaze a vidím na nej, že tak by kričala ale už tak moc nechce aby som jej zasa neutiekla
Niektorým rodičom a deťom je najlepšie a majú najkrajší vzťah až keď odídu z domu, lebo sa nemusia výdať... Proste ste si ako osobnosti nesadli a to je jedno, že ste matka a dcéra...
@4 nedala sa nedat *
Tvoja mama ma problem vydrzat sama so sebou... ak to ustojis da ti to vela do zivota...mozno nepochopis hned co tym myslim ale raz isto
Chudatko... Mozno by som sa skusila s nou o tom priatelsky porozpravat. Napriklad ked na mna bola mama hnusna, tak som sa velakrat aj rozplakala a potom si uvedomila, ze urobila chybu a ospravedlnila sa mi. Neviem si predstavit ze by mi vkuse takto nakladala.
Ak toto nepomoze tak asi len prezit par rokov a na VS ist na intrak a podobne.
Mne čo moja mama už narozprávala, to by si sa už niekde asi obesila, odsťahoval som sa a keď idem k nej, tak mi nestihne ani pičovať, raz skúsila hneď medzi dverami, tak som sa na päte otočil a neukázal som sa dlhšie a to sa mi aj ospravedlnila myslím. Niekto má proste asi taku6povahu6. Ja si to ani osobne neberiem tak ako kedysi.
@kikusskaaaa zvláštne asi svoju mamu niečím iritujes, alebo si na tebe iba vybíja zlosť z práce zo života lebo môže. Buď si ju nevšímaj a ber to z nadhľadom alebo sa snou o tom porozprávaj prečo každá diskusia skončí krikom či sa to nedá vyriešiť s kapucňou hlavou...záleží aj od toho o čo presne ide..
------------------------------------------------------------------------------------------ - ----- -
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
rodicia maju tiez akusi pubertu vo veku, kedy ich deti, podla mna im lezie na mozog byt 12-15-18 rokov rodicom a nevedia, co so sebou
Nepomohlo.
Pomohol len čas ...
ale to su take prve kroky
A je aj možné že má vlastne problém sama zo sebo a sama je vystresovaná a nijako to nesúvisí s tebou, skús @4 a skús s ňou normálne o tom podebatovať, kľudne aj na viac krát, určite skor či neskôr ocení tvoju snahu.
Ale keď už sme spolu dlhšie tak zasa začína s tým, že za také hlúposti nadávať ... Keď mi padne telefón môj za moje peniaze a vidím na nej, že tak by kričala ale už tak moc nechce aby som jej zasa neutiekla
Tvoja mama ma problem vydrzat sama so sebou... ak to ustojis da ti to vela do zivota...mozno nepochopis hned co tym myslim ale raz isto
inak suhlas s @Ps102 aj so @Staphylococcus - ten nadpis hrôza
Ak sa schyľuje k hádke, proste nádych-výdych-úsmev a bude lepšie.
Ak toto nepomoze tak asi len prezit par rokov a na VS ist na intrak a podobne.
------------------------------------------------------------------------------------------ - ----- -
Moto: Pokiaľ chceš niečo dosiahnuť musíš tvrdo pracovať. Som profesionál na grafické práce napr. www.ocity.net a fitnes stravu. Pokiaľ potrebuje niekto pomôcť napíšte.