ludia pomoc.neviem prečo ale nedokazem sa pozerat jednemu chalanovi velmi dobremu kamaratovi do oči nechapem to aj sa na nho pozriem ale ked sa rozpravame tak neviem hned ako sa ´´spoja´´ nase oci tak odvratim zrak.nechapem preco.prosim pommozte poradte s
jednoducho tvoje telo cíti že sa ti páči...ani ja sa neviem pozrieť do očí chalanovi čo sa mi páči.....keď sa naše pohľady stretnú tak som v rozpakoch a musím uhnúť pohľadom...
no ja suhlasim s tym ze zrejme sa ti paci..ale ja to poznam tiez tak ze ked stretnem chalana co sa mi paci tak si pozerame do oci cely cas.. asi to je individualne
no inak aj mne sa pravdupovediac pár krát stalo, že sa mi páčil chalan, ktorému som celý čas pozerala do očí...zrejme asi záleží aj od toho, kto to je... alebo ja enviem...ale na isto viem, že sa toto sa stáva keď sa ti chalan páči....
sranda je, že takéto situácie sú síce trápne a mooožno nepríjemné, ale podľa mňa -alebo ja keď prežívam takéto veci, tak to prežívam z jednej strany super, zdá sa mi to krásne aj strašná zároveň
No tak sa asi hambite. Ja sa rad pozrem druhemu do oci a hlavne v tedy ked ten druhy clovek tak trosku znervoznie . Ale toto asi znamena v tvojom pripade, ze on by sa ti tam chcel pozriet ale problem je, ze v tom case aj ty a uz o to nema zujem a ani ty, lebo sa hambite. nie?
tak ja sa napr. niekomu cudziemu dokazem pozerat, napr. v buse, do oci ako dlho sa mi zapaci, ale chalanovi, ktoreho poznam nejaky cas, to nejde castokrat...zalezi od toho, kto to je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
teda.. rada by som sa do nich pozerala ale vzdy udvratim zrak tiež