ze mu to neni trapne....a ako bolo napisane v clanku..nabuduce pride asi s mandarinkou darinkou ......a este aj na europe2 presne o 22.00 hrali tuto nevypipanu ,,hitovku"
hlavne ze to mate vsetci v pici a picujete na neho , a hlavne ze tato tema je najkomentovanejsia a btw. asi 90% jeho tvorby je nakradnute , texty , myslienka , aj podmazy.
mne sa nepodobajú... majú však spoločné to, že znejú hrozne... tak... myslím, že rytmus sa môže nám všetkým poďakovať pretože toto je len ďalšia reklama. je jedno aká, ale je.
ja len nerozumiem preco ho ma kazdy v hube, je to obycajny clovek ktory dostal par chechtakov za par hitov ktore zlozil ... v podstate tam kde je sa dopracoval sam a uz si to len uziva, jedine co robi je to, ze si robi tymi pesnickamy srandu z vas vsetkych co si ho beriete do huby
tipujem, že keby popátrali, tak takú primitívnu melódiu, určite nájdu v x ďalších pesničkách (resp. prepadákoch). aj keď označiť tú stupnicu hore dole za melódiu, je asi ako vymenovať abecedu odpredu dozadu a naspäť a označiť to za román tretej vlny realizmu
tak toto neni az take strasne je to skor no nwm ako to napisat proste coververzia alebo co ale inak on ma na svedomi aj uplne kradeze beatov napriklad :
niesi sama,ale ja nepocitujem ze by nieco kradol...
K teme.Uprimne je mi jedno co s pesnickami robi,neriesim ako ich vytvoril alebo co,proste ich len pocuvam.Tato najnovsia sa mi najrpv vobec nepacila,ale teraz si ju obcas vypocujem,je to celkom sranda,aj ked je to totalna blbost ale tak to je Rytmus,ani pesnicka salalaj nemala nejaku hlboku pointu.
mixtape je ked do hudby čo už niekto iný dal text ty dáš svoj...a mimochodom prečo vždy riešite že rytmus kradne .... H16 a Levo a kopu dalších majú tiež mixtapove vecičky a nikto ani nepipne...
čekuj toto a čítaj prvý koment.... takže neje to nič nové a nič čo robí len rytmus!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Kotleba kde si ??? kedy ho das dolu??? aspon na nieco by si bol dobry...
pekny zlodej =D ako jedna vatsia chujovina ako druha ale :
Vypočujte si posledné sekundy tohto:
...a porovnajte so začiatkom tejto popovej čupky:
TOTO je krádež! (a aj ked to zaplatila, je to úbohé)
Rocky redeption = Rytmus - ani jeden sku*vy syn ma nezastavi
Lil' Wayne Something You Forgot = Rytmus - Na toto som cakal
2 Pac - Keep Your Head Up = Rytmus - hrac
Maino - till i die = Kontrafakt - Sme uplne na pi*u
jedna pesnička ako druhá.
a to je smutne uz fakt
Napríklad Kristína ukradla pesničku vráť mi tie hviezdy Beáte Dubasovej.
Simple plan ukradol pesničku baby one more time Britney Spears.
O tom sa tu moc nehovorilo
niesi sama,ale ja nepocitujem ze by nieco kradol...
K teme.Uprimne je mi jedno co s pesnickami robi,neriesim ako ich vytvoril alebo co,proste ich len pocuvam.Tato najnovsia sa mi najrpv vobec nepacila,ale teraz si ju obcas vypocujem,je to celkom sranda,aj ked je to totalna blbost ale tak to je Rytmus,ani pesnicka salalaj nemala nejaku hlboku pointu.
a fakt ze king of pop ? len aby ste ho riešili hlavne neprajnici a tymto mu stupa slava a sledovanost !!