Túto otázku si kladiem v poslednej dobe dosť často, keď sa stále tvoria blogy a fóra o tom, ako je niekto s niečím na Birdzi nespokojný a potom sú akurát z toho nielen admini ale aj ľudia nasratý. Ja by som bol najradšej, keby sa nesnažíme nachádzať v tom
nieje to take jednoduche, zial ked mas na serveri 30tisic webiek, tak nech urobis cokolvek vzdy je niekto proti. treba si zvykat, ze BIRDZ uz nieje uzkoprofilovy server, ale masova zabava.
chtel sem mír, ale ted už vím co myslel martin luter king tím že řek že mnel dream, mír dobrý nato tvořit věty ale inak je mír neco jako jety ,kamoš o ňem vypráviel ale nikto ho nikdy nevidel
Absolútne s tebov súhlasím.A myslím si,že Birdz je konečne nejaký web,kde sa niekto stará aj o to,aby si tu ludia nenadávali a pod.Dosť ma šokuje akí dokážu byť ludia nevďačný.Veď ak sa im tu nepáči,nech si urobia vlasný server a sami uvidia že to nie je nič ľahké.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
hare hare hare krishnaa...
mieeer a laaskaaa, uuu...
nieje to take jednoduche, zial ked mas na serveri 30tisic webiek, tak nech urobis cokolvek vzdy je niekto proti. treba si zvykat, ze BIRDZ uz nieje uzkoprofilovy server, ale masova zabava.
kazdopadne tomas ma pekne pevne nervy
Def