Ahojte. Včera som nechtiac obliala klávesnicu na ntbooku vodou a teraz jej džube....niektoré písmenká nereagujú a niektoré píšu samé aj ked ich nestlačí...Dá sa s tym prosím vas niečo robiť? mám na ntb záruku, dal by sa reklamovať? dakujem.
urcite to zistia v servise a nedaju ti zaruku, si zozen niekoho kto ti to vycisti, vysusi co najskor nech ti neprejde ta voda inam nez len do klavesnice
bože toto sa stalo aj mne nedávno teda ja som si neobliala priamo klávesnicu, ale zavretý notebook, no ono sa to dostalo do DVD mechaniky a cez to do klávesnice. musela som kúpiť novú klávesnicu a priateľka mi ju vymenila.
čiže to je moja rada. rozobrať, vysušiť aby sa toho nepoškodilo viac a pravdepodobne ju bude treba vymeniť. buď popros šikovného kamoša/kamošku alebo do servisu, ale teda tam budeš musieť platiť.
záruka sa vzťahuje myslím len v prípade že by sa niečo pokazilo bez tvojho priameho zásahu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
teda aspoň tak to vnímam ja
čiže to je moja rada. rozobrať, vysušiť aby sa toho nepoškodilo viac a pravdepodobne ju bude treba vymeniť. buď popros šikovného kamoša/kamošku alebo do servisu, ale teda tam budeš musieť platiť.
záruka sa vzťahuje myslím len v prípade že by sa niečo pokazilo bez tvojho priameho zásahu
Notebook by sa zišlo rozobrať, alebo aspoň dať dolu klávesnicu, z jej dať dolu klávesy a vyčistiť gumičky na kontaktoch