Skus rozmonzovat klavesnicu a vybrat ten medzernik, mozno tam je nejaka spina .. Alebo je zlomeny a mozes si kupit novu klavesnicu, prip. To niekomu dat opravit
@iben šroubovákom, obvykle.
(čakáš že niekde nájdeš obrázkový lego návod exkluzívne pre teba? alebo že ti niekto spraví obsiahle textové walkthrough? veď pozriem ako je spravená, popremýšľam, pochopím ako drží pokope, a aplikujem príhodnú techniku na to aby pokope nedržala, pričom sa snažím zapamätať si ako som to spravil, aby som pri skladaní späť vedel daný postup zopakovať odzadu a tým ju dal znova do stavu kedy drží pokope)
Pokiaľ máš klasický stolový počítač, či ako sa volajú tie veľké obludy, tak nám sa osvedčilo stláčanie klávesy ";"- bodkočiarky vedľa esc tuším by mala byť. Hneď keď ho zapneš až kým ti nevyhodí vstupnú obrazovku. Malo to slúžiť na rozpoznanie vstupov (myš/klávesnica) všeobecne. Neviem či pomôže
A keď tak skús pozrieť, či tam nemáš prach, nekvapla ti tam nejaká sladká voda (cola/malinovka...) nejaké zbytky jedla a podobné humusácke veci či tam nemáš usadené Vtedy pomôže len mechanické vybratie a vyčistenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
(čakáš že niekde nájdeš obrázkový lego návod exkluzívne pre teba? alebo že ti niekto spraví obsiahle textové walkthrough? veď pozriem ako je spravená, popremýšľam, pochopím ako drží pokope, a aplikujem príhodnú techniku na to aby pokope nedržala, pričom sa snažím zapamätať si ako som to spravil, aby som pri skladaní späť vedel daný postup zopakovať odzadu a tým ju dal znova do stavu kedy drží pokope)
A keď tak skús pozrieť, či tam nemáš prach, nekvapla ti tam nejaká sladká voda (cola/malinovka...) nejaké zbytky jedla a podobné humusácke veci či tam nemáš usadené Vtedy pomôže len mechanické vybratie a vyčistenie
super uzitocna vec, ked som si povysavala backspace z notasu
Ak notebook, tak dúfam že je v záruke. :/