Nič také ale robil som robotu ktorú by zvládli robiť aj cvičené opice(vlastne tí ľudia čo tam zo mnou robili aj tak vyzerali) bolo to neskutočné 8 hodinové utrpenie...nebolo to nič fyzicky náročné ale psychicky...skúste 8 hodín skladať dokopy dve lego kocky 100 za minútu...
Minuly rok, ked som musela pocuvat stare baby ake su mudre pritom polka z nich ani maturu nemala a este ked mi povedali že ked donesiem papier zo skoly že som student a nebudem podliehat dani a mi ju zdanili, to ma už uplne vytocilo.... nemala som tak velku vyplatu aby sa mi oplatilo podavat danove priznanie
mal som len 1 zlu skusenost s brigadou bol to predaj melonov pracovna doba od 08:00hod-21:30 vysadil ma dakde za pezinkom pri ceste s privesnim vozikom plnym melonov, vahou, stolickou, kalkulackou a buxou vonku v ten den bolo cca 35stupnou nemal som stravu, pitny rezim+som sa nudil a popritom prazil na priamom slnku.. :/ velmi neprijemna spomienka..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov