tak prvou chybou, ktorú si potencionálne urobil je, že si sa hádal, respektíve riešil vzťahové otázky cez net....ten je totiž korunovaným ničiteľom vzťahov...
a ak máš správneho partnera/partnerku a veríš mu (a takisto on tebe) nemal by si sa nikdy hanbiť za svoje city/emócie...nech ten druhý vie, ako sa cítim/cítiš...
keď mu to dokážem napísať cez net, určite mu to dokážem povedať aj do očí, a nikdy sme sa nehádali kvôli dačomu, za čo by sme sa mali neskôr hanbiť, ak vôbec taká téma hádky existuje
pri prvej som sa chvíľu trošku hanbil, kým som si nezvykol na jej silno provokatívny štýl obliekania (ale to bolo také "hanbenie" v dobrom), pri druhej nebolo za čo, pri tretej nebolo kedy, pri štvrtej zatiaľ nie je prečo
Za sebe se nestydím a se svou polovičkou se všude chlubím. Mám tu nejlepší ženu na světě a nevím, proč bych se měl stydět za sebe !!! Pro mě je hrdost a šest strašně důležitá a zásadní věc.
nikdy by som neriesila take veci cez internet?....to preco preboha, vsak muz pride dom, vydiskutujeme a hotovo....ako o com je rec?....hanbit sa?...pred vlastnym muzom?haaa?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nie, nehadame sa cez internet. aha, asi preto, ze sa nehadame.
a ak máš správneho partnera/partnerku a veríš mu (a takisto on tebe) nemal by si sa nikdy hanbiť za svoje city/emócie...nech ten druhý vie, ako sa cítim/cítiš...
A nie