je to smutne. ale..
kazdy den v roku by som si vedel najst dovod na zalozenie takejto temy a drzanie smutku, napriek tomu to nerobim a ignorantstvom by som to nenazyval. naco je komu dobre, ze sa na tiendzerskom portali zalozi tema o tragedii, kde sa bude hromadne vypisovat uprimna sustrast?
vidim, ake hovadiny sa tu riesia, pricom na vazne otazky kazdy zvysoka kasle. to ma hneva. a je pravda, ze to mozes vypisovat kazdy den, lenze toto je na slovensku, pricom je napriklad mozne, ze medzi obetami by mohli byt aj uzivatelia tohto portalu...to len tak na okraj
no vies, ale tym, ze zalozis tu temu o tom im asi nepomozes...mna osobne, keby mi tam niekto zomrel, by asi skor nasralo, ze sa tu do toho vrtaju a z nejakeho "R.I.P." alebo "uprimnu sustrast" by som asi lepsiu naladu fakt nemal...
@10 ja by som to vaznejsou otazkou nenazval.. ved co je na tom vazne? a aka otazka? ved sofer spravil chybu, nezastal pred priecestim, stava sa, neviem preco z toho robia vzdy taku vedu
z toho, ked sa tu vsetci budeme bavit o nestasti druhych aj tak nevyplynie nikdy nic dobre, nic ine ako nestastie.. preto by sa mali ludia bavit o veselsich veciach...
nehovorim, ze ignorovat taketo udalosti, ale mame sancu nieco zmenit? dobre, ak by sme sa tu bavili o chudobnych co zomieraju v afrike, tam je otazka, ako to zmenit a tak.. ale tu? nic na tom nezmenime a aj keby na birdzi nejaki mladi pozostali boli, neviem, ci by o tom nestasti chceli citat aj tuna, tot len moj skromny nazor
ach, uprimnu sustrast vsetkym ale toto sa na birdz nehodi...ignorantstvo? preco? ja sa nezaoberam dopravnymi nehodami... je mi luto ludi ktori tam zomreli alebo ich blizkych...ale co ja s tym mam?
podobne ako dopravna nehoda autobusu v chorvatsku toto leto...
Tak ako sa už vijadrilo nič ich nevráti, so ani naše komenty. Známeho mama tam zomrela je to kruté nič iné sa nato nedá povedať.
Ale všetko je tak ako má byť... Mňa skôr vždy zarazí ako neskutočne rozcítení ľudia reagujú na takúto situáciu a to, že niekde na inej časti zeme umiera x ľudí len z princípu majú všetci u faka.
Stalin " Keď umrie jeden človek je to tragédia, ale keď milión je to štatistika."
@0 tim si chcel povedat, ze nikto sa nad tim nepozastavil? len preto ze to tu hned nevycapili na birdz?
samozrejme ze je to velmi smutna vec... ale nazvat ostatnych arogantnimi len preto, ze to sem nezavesili je ubohe a asi si si potreboval zvysit ego
myslim ze kazdy to vedel aj bez toho ze by to bolo tu
O vhodnosti alebo nevhodnosti príspevku by sa dalo polemizovať. Napriek tomu si myslím, že to na takéto fórum tiež patri. Nejde ani o to, že každý ma tu vypisovať „úprimnú sústrasť pozostalým“, ale o to, aby si každý z nás uvedomil a hlavne zamyslel sa nad tým, že tiež mohol sa tam nachádzať a „mohol patriť tiež do počtu“.
no sooooorry,ale niektori zas svoje pocity z takychto veci nemusime vytrubovat celemu svetu,neni to fer ked ty tu zalozis diskusiu a tvaris sa jak najlepsi clovek na svete ze tebe je tych ludi luto,no...mozno si to tak nemyslel ale mne to tak pripada
nechcem byt necitliva, ale denne zomiera na slovensku omnoho vacsi pocet ludi, ako je 12...
okej...tyto ludia nemuseli zomriet, nie je to ich vina...ale kolko ludi zomrie tiez z codzieho zavinenia? strasne vela...myslim, ze ich pocet je prevysuje cislo 12 a nie je to vsade...tymto podla mna aj dost strasia ludi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
aj týchto poľutujme...
Takisto uprimnu sustrast pozostalym ...
kazdy den v roku by som si vedel najst dovod na zalozenie takejto temy a drzanie smutku, napriek tomu to nerobim a ignorantstvom by som to nenazyval. naco je komu dobre, ze sa na tiendzerskom portali zalozi tema o tragedii, kde sa bude hromadne vypisovat uprimna sustrast?
vidim, ake hovadiny sa tu riesia, pricom na vazne otazky kazdy zvysoka kasle. to ma hneva. a je pravda, ze to mozes vypisovat kazdy den, lenze toto je na slovensku, pricom je napriklad mozne, ze medzi obetami by mohli byt aj uzivatelia tohto portalu...to len tak na okraj
z toho, ked sa tu vsetci budeme bavit o nestasti druhych aj tak nevyplynie nikdy nic dobre, nic ine ako nestastie.. preto by sa mali ludia bavit o veselsich veciach...
nehovorim, ze ignorovat taketo udalosti, ale mame sancu nieco zmenit? dobre, ak by sme sa tu bavili o chudobnych co zomieraju v afrike, tam je otazka, ako to zmenit a tak.. ale tu? nic na tom nezmenime a aj keby na birdzi nejaki mladi pozostali boli, neviem, ci by o tom nestasti chceli citat aj tuna, tot len moj skromny nazor
podobne ako dopravna nehoda autobusu v chorvatsku toto leto...
aj vyhláška to zakazuje...a to urobil profesionálny vodič...
Ale všetko je tak ako má byť... Mňa skôr vždy zarazí ako neskutočne rozcítení ľudia reagujú na takúto situáciu a to, že niekde na inej časti zeme umiera x ľudí len z princípu majú všetci u faka.
Stalin " Keď umrie jeden človek je to tragédia, ale keď milión je to štatistika."
samozrejme ze je to velmi smutna vec... ale nazvat ostatnych arogantnimi len preto, ze to sem nezavesili je ubohe a asi si si potreboval zvysit ego
myslim ze kazdy to vedel aj bez toho ze by to bolo tu
Hej a to je zasa niečo strašne hodnotné, niet lepšej zábavky, ako hľadať, kde všade si už mohol umrieť ... Už viem čo budem robiť v čase nudy ...
okej...tyto ludia nemuseli zomriet, nie je to ich vina...ale kolko ludi zomrie tiez z codzieho zavinenia? strasne vela...myslim, ze ich pocet je prevysuje cislo 12 a nie je to vsade...tymto podla mna aj dost strasia ludi...
a naozaj uprimnu sustrast vsetkym pozostalym...