xD... same Toto video je embedované z Youtube.com. Ak aj ty chceš vložiť video do diskusie, napíš do komentu linku na to video na YouTube... a nic z toho... keby ste aspon niekto pisali nazvy...
ja si spominam na madejove "kam sa na mna hrabu ja mam dobru babu"... ale hlavne smolkoviaaaaa (aj ceski, aj slovenski, bolo tych pesniciek strasne vela... v sobotu rano sa nahravalo na pasky, nie na kazety! ( » upload.wikimedia.org/wikipedia/commo... ) z ESO-a na nove a popoludni z deky na markize)... myslimze tie pasky este niekde doma su, ale pokazil sa ten prehravac na ne... mozno by stalo za to ho najst a opravit (mam pocit, ze uz som sa v nom raz hrabal a vtedy z toho nejake zvuky vysli... ale to bude aspon 4-5 rokov dozadu... teraz by som ho mozno dostal do nejakeho funkcnejsieho stavu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
hlavne tá o jamesovi bondovi
vedel somju naspamat
ja si najlepšie pamätám toto, bol som v poslednom ročníku v škôlke keď to stále hrali
a yeti yeti yeti má rád všetky deti...božééé
a pripajam sa k yetimu..no a potom smolkovske pesnicky tie mam dodnes dakde na kazete
a okrem roho cotton eyes,lunetiky a barbie girl a michaela - kam plava moja postel
» members.worldonline.ch/boire_boyard/mp...
ja si spominam na madejove "kam sa na mna hrabu ja mam dobru babu"... ale hlavne smolkoviaaaaa (aj ceski, aj slovenski, bolo tych pesniciek strasne vela... v sobotu rano sa nahravalo na pasky, nie na kazety! ( » upload.wikimedia.org/wikipedia/commo... ) z ESO-a na nove a popoludni z deky na markize)... myslimze tie pasky este niekde doma su, ale pokazil sa ten prehravac na ne... mozno by stalo za to ho najst a opravit (mam pocit, ze uz som sa v nom raz hrabal a vtedy z toho nejake zvuky vysli... ale to bude aspon 4-5 rokov dozadu... teraz by som ho mozno dostal do nejakeho funkcnejsieho stavu
Im SCATMAAAAAAAAAAAAAN