@krampus ..nepovedala som, že sa mi nepáči..growling je v niektorých pesničkách skvelý.. náhodou..také Trivium - From ember to inferno..to je senzácia!..
@krampus a vieš, že ja ich v mojom okolí poznám tiež viacero? Možno to nevyhľadávajú tak, ako ja, ale sú...
skôr by som povedala, že všeobecne báb počúvajúcich tvrdšie žánre je pomenej a z tejto množiny bez ohľadu na pohlavie nie všetkým growl sadne, takže keď sa to dá dokopy, deathmetal počúvajúcich báb nie je priveľa. (A mne to vyhovuje, aspoň som originálna
A okrem toho som chcela povedať, že ja nie som zrovna typická baba, ale potom som si uvedomila to množstvo kozmetiky a doplnkov, čo vlastním
@mielikki inac ked tak rozmyslam ak nemaju nejaku spicatu spicku tak na hranie to nemusi byt zas az take strasne ale sa mi zda ze odohra koncert a ma nohu v riti
@etelnair tak toto ja neviem, ale viem, že ak by som hrať vedela, a išla by som na to obutá v hentom, tak nič nezahrám, lebo sa cestou potknem a spadnem a so zlomenou nohou to už isto nezvládnem
@azodariana ty si môj človek... ..tú hudbu, čo si sem dala...tak tá je senzačnáá.. toto presne je môj štýl.. ešte mi sem niečo podobné šupni, čo sa ti páči...
@nofrettette alestorm: over the seas alebo korpiklaani: vodka tí majú aj dobrý klip k tomu, ďalej alestorm: rum, mohol by som takto písať ešte dlho. alebo battlelore: house of heroes
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
49 komentov
TANCUJ, chlapče.
Toto je absolútna pecka.
V poslednom čase mi učarovali takéto depresívne formácie.
A aký je rozdiel medzi metalovou hudbou ako ty píšeš pre babu a chalana?
pre babu niečo také ako napr. Nightwish - Amaranth.. ..je ich veľa a mám ich už primoc obpočúvané..
mimochodom, oveľa lepší text to má ako väčšina pesničiek ktoré sú spievané anglicky neviem či si si ich niekedy prekladala
napríklad toto?
@mielikki by ti vedela povedať.
@semhamforas Väčšinu skladieb z ich posledného albumu som si obľúbil.
A predbehla ma.
ale kukaj ako ona na tych lodickach vyhrava!!!!!
skôr by som povedala, že všeobecne báb počúvajúcich tvrdšie žánre je pomenej a z tejto množiny bez ohľadu na pohlavie nie všetkým growl sadne, takže keď sa to dá dokopy, deathmetal počúvajúcich báb nie je priveľa. (A mne to vyhovuje, aspoň som originálna
A okrem toho som chcela povedať, že ja nie som zrovna typická baba, ale potom som si uvedomila to množstvo kozmetiky a doplnkov, čo vlastním
každopádne toto by som na takú ružovú devu nepovedala
» playground.last.fm/demo/genderplot...
a este jedna, odpustte vzpominaaam.....
hmmmm edguy je tiez fajn, alebo Manowar, Northern Kings (maju metalove prerabky znamych songov), Shaman, Stratovarius, Xandria...
par ukazok :