to je bezne...sme koncili triednicku hodinu a pustil nas skor to bolo este na zaciatku ked nas zacinal ucit nas triedny a vtedy si este myslel ze som ticha...a sme isli ja a dve kamosky a on na chalanov kde sa prezuvalii ze psssst a my sme isli posledne ja v strede a akurat ked s amna kukol tak om povedala psssst ale kamoskam a z casti aj jemu...ale to by stemali vidiet moj face vtedy
no napriklad nas ucitel chemie...sme sa ucili o kyselinach a on ze no toto je velmi nebezpecna kyselina. lepta dychacie cesty a nie je dobre ked ju nechavame otvorenu....hmm a on celu hodinu ju otvorenu nechal a potom dal nejaku kyselinu na okno a zrazu len taky vrabec dolu pada..hmm zadusil sa
@0mega1 no vies, to bolo tak, ze to sme šli z nejakej exkurzie...ona sedela a ja som akurat vystupovala z busu...a som chcela este zakyvat ostatnym a jednu som jej slahla laktom a ju tak sotilo dozadu akurat tak som radsej rychlo vystupila
hehe no my sme mali uz tak davnejsie vytvarnu s takou hrabnutou ucitelkou..no a spoluziak si kychol a ona ze : Daj si žiacku knižku! Máš poznámku! Vyrušuješ! DD
napríklad jedna naša učiteľka nám nadávala, že sa nemáme hojdať na stoličke lebo si polámeme chrbticu... a nám predvádzala že ako je to najnebezpečnejšie... no a spadla a zlomila si 4 stavce
a ďalšia učiteľka povedala, že "čo smrdí, to je pripečené" a hneď na to si prdla
najlepsie asi bolo...Londín boze .....nas profak ,co nas uci geografiu vzdy nieco zadre a je toho strasne vela ,ale tak napriklad ...ked chcem skusat tak spoluziak to chcel zahovorit a zacal .." Pan profesor ,pozerali ste vcera futbal ?...a on na to nic,len sa usmial ..a spoluziak pokracoval ..."a co vravite na Halaka ?dobre chyta ,ze ?" a on na to .." ale ved Halak nehra futbal ,ci ?" ....
Mali sme takú vadnú fyzikárku a nejako všetci vyrušovali, teda pár výnimiek a dávala zato 5ky. No môj spolužiak bol ticho a ona že: Roman si tu? Spolužiak že: no..ona že: tak 5...no vadná je
Ach jáááj tých príhod a hlášok je neurekom počkajte niečo vám skopirujem z našej triednej stránky:
nám tu zateká, musíme opustiť budovu školy
- do štvrtého ročníka tu budeme mať plavecký kurz
- sviňa diva patrí do triedy hlodavce a do rádu švine
- prof.:Aký je rozdiel medzi pod. menom večer a večera? - žiak: Večera to je obed.
- prof.: Kedy napíšeme os v množnom čísle s ypsilonom? - žiak: Keď myslíme na včely.
prof.: Čo je s nimi, že neprišli do školy? - žiak: Asi sa im niečo stalo, asi sú chorí. - prof.: Diagnóza: Silné slovesá
Dnes som už pripravená! - Na 200 %? - Na 150 - Hm, na 150%? To zas bude trojka.
už teraz sa vás nepýtam na niečo, ale na dačo
- hodím len takú otázku do pľacu
Ktorý živočích má rohy? - JEDNOROŽEC!!! - Ty žiješ v rozprávke?
- (téma vrodené správanie) Keď ti niekto fúkne do oka, čo urobíš? - Zakričím, ty....
Prečo ti pri stojke na hlave pečeň rozbila mozog?
máš ,,krásny" zošit. Krmíš ním svoje myši? - Nie ja som sa učil. - Aha ty ho tak často otváraš, lebo sa učíš. To by ma nenapadlo
-Prečo ma pelikán taký veľký zobák? - Aby mohol nosiť Nema.
-Poznáme spevavce, hrabavce, atď. - A papgáj je rozprávač???
z vajcia sa vyvnie praženica
prof.: Mendelejev by ťa kopol! - ž: Ja by som mu vrátil.
- ty si pred hodinou určite pil, keď vidíš namiesto jedného vodíka dva
- Be(H2SO4) - kyselina sírová berylnatý - veď to ani maďar neprečíta čo si tu napísal
prof.: Lucia povedz: Ja sa chcem ísť prejsť. - L: Ich Spaziergang... - prof.: Teší ma ja som Jozef J. Ty si prechádzka?
nerob zlosť, lebo ťa izolujem
Atóm sa skladá z : úvodu, jadra a záveru(to povedala fyzikarka slight_smile:
Ž.:Ale ja to poviem len tak z brucha, lebo si nie som istý. - Prof.: Z brucha radšej nie, radšej inou časťou tela.
- Ž.: Och konečne posledná hodina. - Prof.: Prečo posledná? Čo sa chystáš umrieť?
Ž.: Pani profesorka, ktorý pavúk by ma mal pohrýzť aby som sa stal spidermanom?
- Aký je to pavúk, ktorý ma 6 nôh? - Invalid
Prof.: Čo urobíme ak nevieme o akú soľ ide?? - Ž.: Necháme ju tak!
keď sa správate ako deti v stredoveku musím vás aj trestať ako v stredoveku (a profesorka vytiahla dlhú zlomenú sklenenú rúru,ktoru nazýva podrebrovka)
otázka na písomke: Populácia - popíš priestorovú štruktúru(rozmiestnenie v prostredí):
a/rovnomerné -jablone v sade hneď vedľa hrušiek
b/náhodné -ovce v stáde hneď vedľa stáda koní
c/zhlukovité - ....
Ako by sme mohli zabrániť šíreniu malárie? - Zaočkovať komáre! - Ty nieže dostaneš
Nobelovu cenu za ničenie malárie. Už si ťa viem predstaviť ako naháňaš komáre a očkuješ ich.
- Rozmnožte si tento obrázok! - Pohlavne alebo nepohlavne?
alebo take čo som ja osobne zažila(to nedavam na stranku slight_smile:
-prechádzam s po chodbe s hlavou ponorenou do zošita a moj nemčinár(postarší pán) sa postaví za mňa ja sa otočím a šok: pán profesor nestrašte ma on: chcel som ešte viac...alebo proste on vkuse on normalne je rad ked mi može robiť zle a srandu si zo mna Hej poslala som mu smsku na meniny a na druhý den sme konverzovali v NJ a on Adela posielaš rada listy?(po nemecky) a ja nie..a on: a smsky?..a ja: jasneeee.. a komu?..ta všetkým a tak proste vždy vždy..jooj doniesla som mu čokoládu na konci roka a vravím: no to mate tka za jednotku a taka on: no za jednotku to je málo ...no hej ja viem som chcela niečo väčšie ale tak som to nevedela priniesť...tak v septembri..okey samozrejme....
Adela čo máme zajtra na obed?..neviem..ako to že nevieš?..nepíšu po nemecky
To by ste proste museli prísť ale by ste ležali pod lavicou ked on si začne zo mna utahovať a ja z neho....nechce s ami to rozprisovať, ale niečo si možte prečítať aj v mojom blogu s nazvom Netradičný obed
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
trieda: ---
pp: ..šiat. Nevideli ste film?
trieda: ---
pp: Nahý tam pobehoval. Dobrý film to bol.
spolužiak: takže vlastne vždy hľadáme niečo na substitúciu
pp: "vždy" je veľmi nebezpečné slovo...
prípadne: uhol má tridsat centimetrov
pp: co nestihas ty nestihas nikdy keby sme sli podla tvojho tempa tak tu este po 5trzalke mamuty nahaname
alebo jeho oblubene drzi jak planeta opic
Vážení rodičia Váš syn Robert neustále na hodine vyrušuje tým, že na spolužiačky pomrkuje a hádže po ních neidifikovateľné predmetý.
Foter jej odpísal, ja som tiež hádzal a žijem s ňou už 17 rokov.
poznamka v ziackej knizke od triednej:
Cez prestavku bola na chodbe. Dozor. No a tatino sa jej tam podpisal velkym zelenym OTEC
spýtam sa
počkajte
@ava33 nič ťa nenapadá čo povedal A. alebo Š.?
napríklad jedna naša učiteľka nám nadávala, že sa nemáme hojdať na stoličke lebo si polámeme chrbticu... a nám predvádzala že ako je to najnebezpečnejšie... no a spadla a zlomila si 4 stavce
a ďalšia učiteľka povedala, že "čo smrdí, to je pripečené" a hneď na to si prdla
a už sa mi nechce vypisovať
- prof.:Aký je rozdiel medzi pod. menom večer a večera? - žiak: Večera to je obed.
- prof.: Kedy napíšeme os v množnom čísle s ypsilonom? - žiak: Keď myslíme na včely.
prof.: Čo je s nimi, že neprišli do školy? - žiak: A
prof.: Čo je s nimi, že neprišli do školy? - žiak: Asi sa im niečo stalo, asi sú chorí. - prof.: Diagnóza: Silné slovesá
Dnes som už pripravená! - Na 200 %? - Na 150 - Hm, na 150%? To zas bude trojka.
už teraz sa vás nepýtam na niečo, ale na dačo
- hodím len takú otázku do pľacu
Ktorý živočích má rohy? - JEDNOROŽEC!!! - Ty žiješ v rozprávke?
- (téma vrodené správanie) Keď ti niekto fúkne do oka, čo urobíš? - Zakričím, ty....
Prečo ti pri stojke na hlave pečeň rozbila mozog?
máš ,,krásny" zošit. Krmíš ním svoje myši? - Nie ja som sa učil. - Aha ty ho tak často otváraš, lebo sa učíš. To by ma nenapadlo
-Prečo ma pelikán taký veľký zobák? - Aby mohol nosiť Nema.
-Poznáme spevavce, hrabavce, atď. - A papgáj je rozprávač???
z vajcia sa vyvnie praženica
prof.: Mendelejev by ťa kopol! - ž: Ja by som mu vrátil.
- ty si pred hodinou určite pil, keď vidíš namiesto jedného vodíka dva
- Be(H2SO4) - kyselina sírová berylnatý - veď to ani maďar neprečíta čo si tu napísal
prof.: Lucia povedz: Ja sa chcem ísť prejsť. - L: Ich Spaziergang... - prof.: Teší ma ja som Jozef J. Ty si prechádzka?
nerob zlosť, lebo ťa izolujem
Atóm sa skladá z : úvodu, jadra a záveru(to povedala fyzikarka slight_smile:
Ž.:Ale ja to poviem len tak z brucha, lebo si nie som istý. - Prof.: Z brucha radšej nie, radšej inou časťou tela.
- Ž.: Och konečne posledná hodina. - Prof.: Prečo posledná? Čo sa chystáš umrieť?
Ž.: Pani profesorka, ktorý pavúk by ma mal pohrýzť aby som sa stal spidermanom?
- Aký je to pavúk, ktorý ma 6 nôh? - Invalid
Prof.: Čo urobíme ak nevieme o akú soľ ide?? - Ž.: Necháme ju tak!
keď sa správate ako deti v stredoveku musím vás aj trestať ako v stredoveku (a profesorka vytiahla dlhú zlomenú sklenenú rúru,ktoru nazýva podrebrovka)
otázka na písomke: Populácia - popíš priestorovú štruktúru(rozmiestnenie v prostredí):
a/rovnomerné -jablone v sade hneď vedľa hrušiek
b/náhodné -ovce v stáde hneď vedľa stáda koní
c/zhlukovité - ....
Ako by sme mohli zabrániť šíreniu malárie? - Zaočkovať komáre! - Ty nieže dostaneš
Nobelovu cenu za ničenie malárie. Už si ťa viem predstaviť ako naháňaš komáre a očkuješ ich.
- Rozmnožte si tento obrázok! - Pohlavne alebo nepohlavne?
alebo take čo som ja osobne zažila(to nedavam na stranku slight_smile:
-prechádzam s po chodbe s hlavou ponorenou do zošita a moj nemčinár(postarší pán) sa postaví za mňa ja sa otočím a šok: pán profesor nestrašte ma on: chcel som ešte viac...alebo proste on vkuse on normalne je rad ked mi može robiť zle a srandu si zo mna Hej poslala som mu smsku na meniny a na druhý den sme konverzovali v NJ a on Adela posielaš rada listy?(po nemecky) a ja nie..a on: a smsky?..a ja: jasneeee.. a komu?..ta všetkým a tak proste vždy vždy..jooj doniesla som mu čokoládu na konci roka a vravím: no to mate tka za jednotku a taka on: no za jednotku to je málo ...no hej ja viem som chcela niečo väčšie ale tak som to nevedela priniesť...tak v septembri..okey samozrejme....
Adela čo máme zajtra na obed?..neviem..ako to že nevieš?..nepíšu po nemecky
To by ste proste museli prísť ale by ste ležali pod lavicou ked on si začne zo mna utahovať a ja z neho....nechce s ami to rozprisovať, ale niečo si možte prečítať aj v mojom blogu s nazvom Netradičný obed