Mám ubuntu ale akosi ma štve výber hier...nieje ich veľa,väčšinou(podľa mojich informácii) sú postaršie a samé blboviny, inštalovala som už Glest,Fish fillets a inač su to same hry ktore su spajane s internetom,musite hrat s inymi hracmi...pocula som, že
@kxxe fíha tak neviem no, Ubuntu už dlhšie nepoužívam, ale keď som bol verný fanúšik Linuxu, tak som akosi nemal potrebu hrať hry...hral som akúsi terminálovú hru cez sdf.org, ale z nejakého dôvodu mi tam zrušili účet, tak už ani to som nehral nakoniec
a ešte som sa pokúšal nainštalovať Fable cez Wine, ale keďže mi nikto nevedel vysvetliť, že musím byť root...
treba sosnut Wine a pojdu ti všetky hra viacmenej alebo k tomu playonlinux alebo počkaj Valva oficialne zahajilo Steam Pre Linux naprv bude na UBUNTU treba čakat
@phipo25 ty si uplny shit. na ubuntu spravis vsetko. Windows je cista sracka, bez linuxu by si nemal ani internet ty dilino. A daju sa tam dat fakt dost brutalne hry, jednak mozes skusit Wine, alebo aj ubuntove hry. staci si popridavat zdroje softwareu v aplikaci Centrum Software Ubuntu. ako si ich pridat - googli a urcite nieco najdes. Je mnozstvo neoficialnych stranok na hry pre ubuntu. Dostan sa na tie stranky, (google.com) a na nich uz budes mat postup. Nezabudaj, na ubuntu ide vsetko.
a este sa vratim k tebe, ty magor., skus si ubuntu, nauc sa aspon zaklad, a potom pochopis.
Windows je chaby pribuzny, co sa tyka vzhladu, moznosti, prace, a aj bezneho surfovania. Nenavidim windows. od kedy som objavil ubuntu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
» www.birdz.sk/forum/nejaka-fa...
» www.playonlinux.com/repository/?cat...
» goo.gl/LrJUB...
a ešte som sa pokúšal nainštalovať Fable cez Wine, ale keďže mi nikto nevedel vysvetliť, že musím byť root...
a este sa vratim k tebe, ty magor., skus si ubuntu, nauc sa aspon zaklad, a potom pochopis.
Windows je chaby pribuzny, co sa tyka vzhladu, moznosti, prace, a aj bezneho surfovania. Nenavidim windows. od kedy som objavil ubuntu.