Čo si myslíte o kruhoch v obilných, kukuričných a tabakových poliach vo Veľkej Británii? 90% z nich sa totiž objavuje práve tam. Neexistuje technológia, ktorá by dokázala rastliny len ohnúť tesne nad zemou a nezlomiť ich. A všetky v jednom smere.
Neexistuje technológia, ktorá by dokázala rastliny len ohnúť tesne nad zemou a nezlomiť ich
stačí ti obyčajná drevená doska a obilie aj kukuricu zohneš pri koreni v pohode bez zlomenia mám to odskúšané keď sme s kamošmi robili tie ""záhadné"" kruhy v obilí
a ešte ku tým kruhom možno je za tým tento chlapík
Atentát na Kennedyho? Výstrely padali minimálne z dvoch rôznych strán.. Z pušky, ktorú našli po Oswaldovi nie je možné vystreliť v takom krátkom časovom intervale viackrát a zasiahnuť pritom cieľ.. + 17 vypočúvaných svedkov zomrelo od tohto incidentu v priebehu 3 rokov a iba dvaja prirodzenou smrťou...
U nas tiez strasi... Ale naozaj! Uz asi 6x sa nam zamkli dvere do zachoda z VNUTRA!!! nechapem tomu, vzdy musim vziat druhy kluc z kupelne (chvalabohu su rovnake) ten v zachodovych dverach musim pootocit s niecim do stredu a vytlacit ho a odomknut... BTW do zachoda sa inak dostat neda je to miestnost 1x1m
to s tým obilím je blbosť to bol len film ktorý vymyslel nejaký kreatívny človek a každý naivný tomu aj uverí ludia zobudte sa, to čo je vo filme nemusí byť aj v skutočnosti
Jedna z nich hovorí o silných morských prúdoch v okolí tzv. Modrých jaskýň, ktoré môžu vtiahnuť lode pod vodu. Faktom je, že sa tam skutočne našli potopené lode. Ibaže k javu dochádza aj v iných častiach trojuholníka...
Pri tých kruhoch sa asi nikdy nevie, čo je pravda. Jedny tvrdia že to mohol ktosi vysekať, neviem teda podľa mňa je to blbosť za 1. komu by sa to chcelo a za 2. tie obrazce sú aj pomerne veľké neverím že by sa to dalo len tak na prvý pokus s nejakým traktorom. Ale nikto nedokázal, že vo vesmíre nie sme sami to musíte uznať. Možno je to práca nejakých ufónov alebo si z celého ľudstva niekto strieľa
@sebnacke tym kruhom, videl som dost dokumentov otom a neni to len rozvalane zbozie vyzaruje z pody elektromagnticke ziarenie a ktomu niektore kruhy a piktagrami nemohli byt clovekom vytvorene ako aj tvar mimozemstana ,tak kto to robi? tak moj nazor bud mimozemstania alebo armada skusa novu technologiu ...
bermundsky trojuholnik nic nvm a co sa tyka toho ducha tak neverim na duchov...
bermudsky trojuholnik...nevysvetlitelny jav ale najlepsia je na tom fantazia ludi...kazdy clovek ma svoje vysvetlenie a ziadny dvaja nemaju rovnake...
kruhy v obili...velmi inteligencne vyspela civilizacia???...moze existovat preco nie...ked vznikol zivot tu moze a jv inej casti vesmiru ved sme ho nepreskumali a pravdepodobne ani neprekumame ho cely...
Veď vy si robíte standu, ale po pravde je to fakt strašidelné...nielen že sa našiel maysky kalendár atď ale existuju aj nejake karticky, na ktorych su vsetky vypocty co sa kedy stane...napr. na jednej bolo nakreslené : nejaky pán pred ktorym stal turek s mecom...a stalo sa toto: Jána Pavla II. zabil jeden z turkov ...a je este nejakych 7 kariet do konca mayskeho kalendara, ktore nemozu vylustit...ale to bolo o niecom inom chcem len povedat ze ak nepride koniec sveta alebo podobne domnienky, taq nieco sa na 101% stane, pretoze cele toto ku niecomu speje a vsetky tie zaplavy, povodne vichrice, krupy ako lopty...proste vsetko je na opicu sveta a nedeje sa to pre nič...napr. dnes hlasili v telke, že v Amerike v časti v ktorej v zivote nesnezilo vyhlasili 4 dni neopustat domy, proste tam je taky sneh, že nikde inde na zemi taky nie je...pocula som aj o tom že sa ma stat cosi z juznym polom a namieste bude severny alebo poste nieco v tom zmysle...a teraz ku bermudskeho trojuhulniku....strasne ma taketo veci zaujimaju aj ked prevdu povediac sa ich bojim, stale hladam info. a podobne a nasla som toto: je fakt zaujimave ze v mori je slana voda? pravda? jasne!...ale v mieste bermuds. trojuholnika je sladka voda...preco? chemicka latka nieviem ako sa presne vola ale je tam rozplavana a ked sa cast odtrhne, latka klesa a vytvara bublinu, ponad ktoru plava lod, tak by sa mala zacat zmensovat a lod sa ponorí...nemyslim si že je to spravna teoria, pretoze ked sa najdu akekolvek lode "stratene".alebo lietadla, vzdy chybaju pasazieri...najlepsia teoria co som nasla bola ta, že: bermudsky trojuholnik je ta cast, ktora teleportuje ludi, lode alebo lietadla niekam kam nik nevie mozno niekam do vesmiru heh alebo fakt niekam ale nie na Zem, pretoze atlantik ma dve casti a jedna je niekde fakt inde a druha zial na zemi. Ďakujem vám za prečítanie, možno si myslíte že som na nervi ale naozaj ma taketo veci zaujimaju a ako sa hovorí, "Sto ludí, sto chutí."-takze som vam chcela len povedat svoj nazor a dufam ze o mayskom kalendari sa nic take nestane ..ak sa chcete na čokolvek opytat kludne napiste mam odpoved na kazdu otázku. Ďakujem .
@domusiq3712 mala by si radsej navstivit psychologa alebo sa o tychto temach porozpravat s nejakymi ludmi ktory maju aspon vysoku skolu , a nehltat kazde slovo ktore citas na roznych s prepacenim zmagorenych stranok na internete atdd, poznam tvoj pripad ja osm bol tiez z toho majskeho kalendara a ostatnych veci najprv vydeseni , a krocha som mozno tomu aj uveril no dovtedy dokial som si neprecital stranku www.sysifos.cz a vpravo hore mas na tej uvodnej stranke napisane ze koniec sveta nebude!!!! su tam vsetky logicke protiargumenty proti tymto vsetkym nezmyslom ako je majsky kalendar ci planeta nibiru !!! tuto stranku pisu rozni ceski vedci alebo ludia s vysokoskolskym skoncenim cize ludia rozumni !!!! ak by si mala nejake otazky hned napis , velmi rad pomozem poradim atdd
@domusiq3712 inak precitaj si aj ked chces stranku www.rael.org pise sa tam aj jak o evolucii ale hlavne o tom ze slovo apokalypsa o ktoru sa opieraju rozni apokalyptici neznamena koniec sveta ale odhalenie , a to take ze nas navstivia v roku 2036 mimozenstania elohim , ktori boli povazovani primitivnymi ludmi ako za bohov , www.rael.org ak mas zaujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Co takto Roswell alebo Area 51 ?
stačí ti obyčajná drevená doska a obilie aj kukuricu zohneš pri koreni v pohode bez zlomenia mám to odskúšané keď sme s kamošmi robili tie ""záhadné"" kruhy v obilí
a ešte ku tým kruhom možno je za tým tento chlapík
a nahodou aj Philadelphsky experiment je celkom sranda
@majqqqo
nad takýmito vecami dosť často rozmýšľam škoda že na tieto otázky nevieme odpovede
» tajomstva.org/bermudsky-troju...
Jedna z nich hovorí o silných morských prúdoch v okolí tzv. Modrých jaskýň, ktoré môžu vtiahnuť lode pod vodu. Faktom je, že sa tam skutočne našli potopené lode. Ibaže k javu dochádza aj v iných častiach trojuholníka...
cize daco sa naslo
bermundsky trojuholnik nic nvm a co sa tyka toho ducha tak neverim na duchov...
kruhy v obili...velmi inteligencne vyspela civilizacia???...moze existovat preco nie...ked vznikol zivot tu moze a jv inej casti vesmiru ved sme ho nepreskumali a pravdepodobne ani neprekumame ho cely...
a to tretie???...blbooost...