Plánujem ísť s kamarátkou počas leta do tábora, niekedy počas júla, a keďže už je pomaly marec, je asi najvyšší čas Poznáte nejaký dobrý tábor na Slovensku, alebo aj výlet počas leta zahraničia?
cevarm neodporúčam a ani tam na duchonke či čo to bolo...ta to bolo príšerné celé dni sme si mali robiť čo sme chceli a furt sme dostavali len babany .... a na pamiaktu nam rozdali slovníčky, obyčajné, slovníčky
a ten cevarm....v letaku to vyzeralo uzasne ale za tych 5 tisic SK sa to nevyplati ....čo som chodievala na taký krestansky xD tuna z mesta tak za tisic SK bola naozaj vyborna zabava až na tie omše...
@Murcatko ale vieš aké to bolo nepríjemné? ale tiež to bol dosť mastný tábor...to mama kupila niekde na akciach za polku Ksss sme si tam pripadali jak opice, nudili sa (v letaku bolo napr. strielanie lukom a aktivity a tak) a hovno z toho jedina zaujimava vec co sa tam udiala bolo upchatie hajzlu na nasej chatke
Cez August (prázdniny) býva HST-čko je to v Partizánskom, v observatóriu Partizánske ale ak nie si maniak (ako ja) do astronómie , tak nič (ale je to super pozorovať cez deň Venušu,o 1 v noci ešte nespať a pozorovať meteory) a stojí len 100 €
Perfektný tábor bude podľa mňa v Šugovskej doline nedaleko Košíc.. Je priamo na ranči pri zvieratkách a robia ho Žabky, oni školia animátorov do iných táborov na celom Slovensku. Už som mala u nich v tábore syna a bol strašne spokojný. Dokonca sa ten tábor teraz v roku 2010 da prefinancovať 2% z dane, čo znamená že vobec nieje drahý, ak človek chce.. Na prezentacii na ich stranke si dali záležať, tak isto si dajú záležať aj na tábore samotnom..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a ten cevarm....v letaku to vyzeralo uzasne ale za tych 5 tisic SK sa to nevyplati ....čo som chodievala na taký krestansky xD tuna z mesta tak za tisic SK bola naozaj vyborna zabava až na tie omše...
to pochybujem, idem za evanjelický zbor Hornej Mičinej, a neviem, kam ideme...