Caute Birdzacii zase ja... nooo nepoznate nejaky film ktory jee cojaviem... velmi dramaticky??? akoze kde je zakazana laska alebo za tam zomru.. nic nudne.. nieco v style Lolita... alebo raz som videla film kde jeden telocvikar znasilnic ziacku alebo take
v style lolita? O.o to je co? ja ze je to obliekanie
co ja viem.. water for elephants je dost chvaleny, je tam zakazana laska, ale zase nejako extremne dramaticky mi neprisiel.. pacil sa mi, samozrejme alebo remember me, tam sice neni nic zakazane ale necakane (dramaticky) to skonci.. (oba filmy s pattinsonom, teraz budem vyzerat ako twilight fangirl T____T)
@hoperpohroma ale to obliekanie muselo z cohosi vyjst aj jeden stary/starsi film o pletke mladej so starym /strednovekovym chlapom, odtial pochadza lolita, ked sa mladucha taha so starsim kocurom
@moonbeam ved ani ja proti nemu nic nemam, ale nechcem aby ma vsemocni birdzaci oznacovali za fanusicku twilightu len preto ze mi (narozdiel od vacsiny) nevadi hlavny herec
@hoperpohroma tak isto Kristen Stewart ma fest dobre filmy, "Speak" som dlhu dobu povazoval za najlepsiu dramu co som videl a potom prislo to twilight svinstvo
Mysterious Skin , Keith , My Sister's Keeper , Hotaru no haka, Donie Darko, Million Dollar Baby, Gran Torino, Americká krása, Dare mo shiranai , 127 hodín, Ctihodný občan , Disturbia , Divide , dlouhá cesta, Důvěrnosti , ... alebo čo ja viem si pozri potom nejaký horor alebo katatstrofický ...Hmla, potomkovia ľudí, cesta, Chata v horách a mnoho ďaľších
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
co ja viem.. water for elephants je dost chvaleny, je tam zakazana laska, ale zase nejako extremne dramaticky mi neprisiel.. pacil sa mi, samozrejme alebo remember me, tam sice neni nic zakazane ale necakane (dramaticky) to skonci.. (oba filmy s pattinsonom, teraz budem vyzerat ako twilight fangirl T____T)
Beau-père
An Education
Mini's First Time
Troll Hunter
chces dobru dramu? pozri si Lawless, ujde aj Perfect Sense alebo The Blind Side, The Road, Welcome to the Rileys, etc...
dak za tipy
dakujem