Ahojte, dsotal som chuť zahrať si jednu hru ale nejde mi asi mechanika DVD. Normálne vložím CD-čko do mechaniky, tvári sa, že pracuje ale ani v Tento Počítať mi to neukáže, že tam je dačo strčené. Proste niečo stým je a bol by som vám vďačný keby ste mi p
V mechanikách je taký laser, ktorý sníma CD, možno ho máš zaprášený, skús vložiť do PC iné CD či nie je problém v CD a nie v mechanike. Vista má tiež problém so snímaním CD hlavne tá 32-bitová. Prečo to ale neviem. Ak bude chyba v CD tak si vezmi zubnú pastu a pretri ho tým
a taká sranda... prázdne cd ti načíta? že dajme tomu by si chcel niečo napáliť... lebo keď ani to nie, tak je možné, že tá mechanika už odišla... aká je stará?
@frodo2 no tak, ze otvoris pc a 2 kable pojdu do mechaniky. jeden zo zdroja ( uzky ) a druhy do mechaniky ( ak je to pata tak siroky, ak sata tak uzky ) proste ich tam pozasuvaj a skus znovu.
je viac možností čo to môže spôsobovať, ten kábel by som vylúčil, ak sa do toho nešprtal nemal sa ako povytiahnúť
1. buď odišla romka naveky
2. laser je zadrbaný
3. driver romky je na .. - blbne windows , nejaká háveď
každopádne dá sa vyskúšať ta romka aj na inom PC či tam pôjde alebo nie
@qwedsayxc nie všetký hry idú cez origin alebo steam, ale nápad je to dobrý, ak má originál
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
sakra
pravdepodobne bude povytiahnuty p/s-ata kabel
Keď to nebude fungovať, použi DT a daj si to tvoje CD do virtuálneho obrazu. Je možné že ani to ti nenačíta.
Kúp si radšej nové PC. Keď máš NoteBook, je pravdepodobné že máš dodžubanú mechaniku.
1. buď odišla romka naveky
2. laser je zadrbaný
3. driver romky je na .. - blbne windows , nejaká háveď
každopádne dá sa vyskúšať ta romka aj na inom PC či tam pôjde alebo nie
@qwedsayxc nie všetký hry idú cez origin alebo steam, ale nápad je to dobrý, ak má originál