@likjul
Skúšam v tom LMMS pracovať už vyše 2 mesiacov ale stále nedokážem zložiť ani len jednoduchý rytmus/skladbu.
Už mi to lezie na nervy, ako môže niekto cez to vytvoriť pesničku
Písal som s RazzorBlade, je to Slovák, o rok mladší ako ja, no on v FL Studio už robí 7 rokov. Takže neviem čo chceš za 2 mesiace, to trvá roky. Ak nepoznáš noty, nevieš hrať na hudobný nástroj, nič, tak to bude trvať dlhšie ako keby si ich vedel. Tak za 2 roky sa ozvi, či ti to ide, 2 mesiace je veľmi, veľmi krátka doba.
kazdemu vyhovuje nieco ine... pytat sa v ktorom programe sa "lepsie pracuje" ti aj tak v konecnom dosledku nemusi byt nic platne. FLko je super. LMMS nieje seriozne DAW, skor taka hracka...
Inak... pravda je co pise @5 ale pravda je aj to, ze ak sa tomu venujes 2 mesiace, mal by si byt schopny vytvorit nejake jednoduche beaty/rytmy... jasne ze veci ohladom mixingu, masteringu, tvorby zvukov, layerovania a vsetky vychytavky najdes casom, to trva... (samozrejme cim viac casu tomu denne venujes tym skor sa prepracujes ku kvalitnemu zvuku)
Ale nejake jednoduche "pipacky" by si mal byt schopny vytvorit po 2 mesiacoch. Je mozne aj to, ze si hudobny antitalent a preto je tvoj postup tak pomaly...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Alebo rozmýšľam nad LMMS podľa toho v ktorom z nich sa lepšie pracuje
Skúšam v tom LMMS pracovať už vyše 2 mesiacov ale stále nedokážem zložiť ani len jednoduchý rytmus/skladbu.
Už mi to lezie na nervy, ako môže niekto cez to vytvoriť pesničku
Borec, on to robí priamo na klávesách, bez nich?
Ale nejake jednoduche "pipacky" by si mal byt schopny vytvorit po 2 mesiacoch. Je mozne aj to, ze si hudobny antitalent a preto je tvoj postup tak pomaly...
@mightysheep
A myslíte že by sa na to dalo naučiť aj keď neviem noty?