ja som uz 2x tento mesiac robila tiramisu podla tohto receptu, lebo je naozaj vynikajuce za polhodinku to mas vecer nachystane a rano si uz pochutnavas
hoci kupenské ale strašne fasa, krtkova torta od Dr. oetkera to kúpiš v obchode hocijakom, len banány , tuk , mlieko , vajíčka a smotanu pridáš a strašne dobre to chutí, zaberie ti to tak 45 minút!
ale inak vtáčie mlieko je skvelé... akorát že to nie je až tak ľahké... no varila som ho naposledy keď som mala 10 takže vtedy to bola pre mňa priam nadľudská mágia čo som vynaložila
napr. čokoládové guličky - možeš podrviť akýkoľvek keks, piškóty a pridáš kokos napríklad, zmiešať to s roztopeným maslom, musí ti vzniknúť hmota, z ktorej spravíš guličky, necháš zachladnúť. kalorická bomba a zasýti v malom množstve.
alebo klasika nepečená piškotova torta - poukladáš piškoty, na to dáš nejaké ovocie kludne aj z kompotu (najlepšie mandarinka+jahoda) a zaleješ vyšlahanou smotanou (tie treba aspoň dve ak máš veľkú formu) a necháš zachladnúť aspoň dáke 3 hodiny (najlepšie nechať celú noc v chladničke)
a už ma nenapadne nič, ja viac pečiem ako nepečiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Je to na falošné tiramisu..
Mnamka
Odporúčam prečítať aj nezáujemcom o recepty, mne podobným .
» apetitonline.cz/recepty/1238-ti...
ale robievam z polovicnej davke, pokazde cerstve, cize tym padom staci jeden kelimok mascarpone a vajicka mam od babky bio
robila som aj toto, tiez nepecene a dobre
» apetitonline.cz/recepty/5849-co...
a samozrejme odporucam este tracidnu panna cottu a sirup si daj podla chuti
» apetitonline.cz/recepty/6434-pa...
ale inak vtáčie mlieko je skvelé... akorát že to nie je až tak ľahké... no varila som ho naposledy keď som mala 10 takže vtedy to bola pre mňa priam nadľudská mágia čo som vynaložila
to uz radsej do toho dat nejaky jemny tvaroh...
alebo klasika nepečená piškotova torta - poukladáš piškoty, na to dáš nejaké ovocie kludne aj z kompotu (najlepšie mandarinka+jahoda) a zaleješ vyšlahanou smotanou (tie treba aspoň dve ak máš veľkú formu) a necháš zachladnúť aspoň dáke 3 hodiny (najlepšie nechať celú noc v chladničke)
a už ma nenapadne nič, ja viac pečiem ako nepečiem
alebo inak : piškóty, banány, a čokoláda.. (nezaobíde sa to bez špáratiek, keďže dosť ťažko sa to napicháva na prsty.. O.o )