Tak ako píše @bress. Mne sa tie prijímačky zdali rovnako ťažké ako tie na všeobecné (ale aj tak je to asi jedno, keďže sú otázky a odpovede vyberané náhodne), len to teda treba lepšie napísať. Síce sa tam hlási menej ľudí, ale menej aj berú (v 2010, keď som tam robila prijímačky, oficiálne písali, že berú 30, no zobrali tuším až 42
@lucinka7 neviem, či dobre chápem, to čo si napísala, ale to, že napríklad v 2010 by človeka, ktorý mal 700 bodov (odveci tip) zobrali a v 2011 by ho s takým istým počtom bodov nezobrali, nemusí byť len tým, že kladú vyššie nároky - mohlo to byť napíklad tým, že veľa ľudí malo ten istý počet bodov a preto sa človek, ktorý mal bodov menej ako oni, nedostal. Len sa to proste posunulo. (Nezahŕňam korupciu a známosti
@lucinka7 no veď jasné, ako som napísala, rozdiel bodov, ktoré tam treba dosiahnuť je obrovský. Tak ale keď chce ísť na zubarinu, nech sa to proste lepšie naučí a dostať sa môže.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
väčšie sito, vyššie nároky ? kamoš sa tam dostal až na druhýkrát a keby sa prvýkrát hlásil na medinu, prešiel by..
@lucinka7 neviem, či dobre chápem, to čo si napísala, ale to, že napríklad v 2010 by človeka, ktorý mal 700 bodov (odveci tip) zobrali a v 2011 by ho s takým istým počtom bodov nezobrali, nemusí byť len tým, že kladú vyššie nároky - mohlo to byť napíklad tým, že veľa ľudí malo ten istý počet bodov a preto sa človek, ktorý mal bodov menej ako oni, nedostal. Len sa to proste posunulo. (Nezahŕňam korupciu a známosti
nie, myslela som to tak, že ak by sa prvý rok hlásil na všeobecnú medinu a nie zubarinu, prešiel by...bodovo...