aktualizaciami to asi nebude.. skus iny usb port, mne toto robi casto pocitac na prenosny harddisk - svieti a nejde tak ho zapojim inak.. alebo moze byt chyba v kabli - to mam zase s pen tabletom
bude to problem v HDD . Asi tma je vyrus rychlo ho vymontuj a prejdi ponom 50x nejakým silnejsim magnetom , takto prejdený disc sa kompletne vymaze potom ho v pc naformatujes a bude fungovať ako nový a bez vírusu ,musis co najrychlejsie aby sa nedostal virus aj do pamete RAM !!!
Už som dvakrát odinštalovala a znovu nainštalovala a nič.
Ale je zaujímavé, že skenovanie normálne ide, aj ak chcem naskenovaný dokument vytlačiť tak, že ten "úkon" zadám priamo na tlačiarni, tak to ide. Takže tam nevyzerá byť chyba.
Len proste ak otvorím dokument a cez PC zadám príkaz na tlačenie, tak to nezareaguje, prípadne mi vypíše chybu komunikácie.
Ale skenovanie sa dá normálne zadala aj cez PC a išlo to, takže v USB kábli to asi nie je.
taktiez by som odporucal aktualizaciu windowsu moze to sposobovat aj to ... ja som aktualizaciou svojho stareho vraku vyriesil nespocetne mnozstvo chyb ktore nechcel vyriesit tzv. bugov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
No nevadí, nesúri to, skúsim večer, či mi to pôjde, ak nie, tak skúsim s tým niečo robiť.
@malapohroma Usb port som už iný skúšala, ešte skúsim dať druhý kábel, jeden mám nepoužívaný.
Už som dvakrát odinštalovala a znovu nainštalovala a nič.
Ale je zaujímavé, že skenovanie normálne ide, aj ak chcem naskenovaný dokument vytlačiť tak, že ten "úkon" zadám priamo na tlačiarni, tak to ide. Takže tam nevyzerá byť chyba.
Len proste ak otvorím dokument a cez PC zadám príkaz na tlačenie, tak to nezareaguje, prípadne mi vypíše chybu komunikácie.
Ale skenovanie sa dá normálne zadala aj cez PC a išlo to, takže v USB kábli to asi nie je.