V roku 2012, po 2 mesiacoch mi odisla prevodovka, ale reklamaciu mi neuznali, pretoze som presiel podla nich vela km (5000). Pritom sa chvalia ze davaju zaruku 1 rok.
Ked som kupoval auto tak liezli mi do zadku, a ked uz som zaplatil tak A-čkarov som nezaujijmal. Odvtedy uz o AAA Auto nechcem ani pocut.
Nájdu sa tam aj dobré kusy. Ale aj také ktoré proste chcú predať a len ich daju do vizualu a nejakeho zakladu funkčnosti.
Tiež sme tam v podstate vybrali auto, ale nakoniec nekupili. Lebo bolo drahé pomerne. Teda na naše finančne možnosti. Nakoniec sme také kúpili cez inzerát v okolí. A pochvaľujem si ho
tak je veľa videí na youtube a reálne veci, čo riešili aj rôzne relácie, stačí si pozrieť
určite je tam veľa aj skutočne dobrých áut, ale asi viac ktoré sú tak v katastrofálnom stave a len dané dokopy aby to vydržalo aspoň tak 1-3 mesiace.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Ked som kupoval auto tak liezli mi do zadku, a ked uz som zaplatil tak A-čkarov som nezaujijmal. Odvtedy uz o AAA Auto nechcem ani pocut.
Tiež sme tam v podstate vybrali auto, ale nakoniec nekupili. Lebo bolo drahé pomerne. Teda na naše finančne možnosti. Nakoniec sme také kúpili cez inzerát v okolí. A pochvaľujem si ho
AAA je žumpa.
určite je tam veľa aj skutočne dobrých áut, ale asi viac ktoré sú tak v katastrofálnom stave a len dané dokopy aby to vydržalo aspoň tak 1-3 mesiace.