@yeya ani nie. ale chce to uz zmenu. poznam dost vela nekomercnych dobrych veci, tak som chcela nejake dalsie tipy, ovsem take, co mi nebudu trhat usi (to som zabudla podotknut).
budem citovat myslienku jedneho uzasneho blogu: "Je nádherné, že sa v dnešnej dobe chceme odlišovať. Je krásne, že oceňujeme originalitu (originalita - pol života) a je očarujúce, že nezabúdame na svoju výnimočnosť. No niekedy je dobré byť s niekým rovnaký. Pri budovaní vlastnej odlišnosti úplne zabúdame na to, že sme vlastne všetci ľudia. Povedzte, nie je to smutné?"
@15@jaro1991 ale no tak, chce sa len informovať... myslím, že je úplne normálne, že človek nonstop počúvajúci komerciu nemá ani šajnu, kde začať hľadať, v tých kvantách nahrávok rozdeliť kvalitu od bullshitu... slabá domnienka nie je dôvod na vyvyšovanie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
zeby sa vracali casy prelomu 80. a 90. rokov?
a heh to co sem dal niekto nu:toneho...to moc nekomercne nie je kedze on sa tym zivy