K ankete ma inšpirovalo to, že som si tento film po rokoch znovu pustila a zistila som, že môj názor na neho sa nijako nezmenil. Naopak môj brat už taký nadšený nebol a to ma trochu sklamalo.
Vzápätí nato som sa dočítala, že sa vraj chystá remake tohto filmu, tak som zvedavá. Ale bojím sa, že to pokazia. A pravdepodobne si už nedokážem vytvoriť rovnako silný vzťah k novému filmu... Zrejme aj preto, že sa mi pôvodný film spája s detstvom.
A stále ma vie rozrevať Artexova smrť, ...alebo keď princezná s plačom prosí Bastiena o pomoc... alebo keď je kameňožrút nešťastný, že mu zo silných rúk Ničota vzala priateľov...
zásadne nemusím všetky filmy kde umierajú zvieratá :S pre mňa ako malé dievčatko, ktoré má rado koníkov, to bol teda veľký šok, keď nejaký hovado režisér nechal zomreť koňa
@leiasolo Ja tiež vždy plačem, kedˇ Artex umiera v tom bahne... :/
Po Bastianovi som pomenovala kocúra a drakopes Falco je najlepší. Ten film je strašne super, dvojka ani trojka sa mu nevyrovnajú a neviem, či sa mám tešiť na ten remake, väčšinou to nedopadne dobre.
Na tejto rozprávke som vyrastala Mala som ju, a ešte aj stále mám veľmi rada. Na jedny narodeniny som dostal veľkého plišového psa, a dala som mu meno Falco. Ešte ak teraz ho mám, usmieva sa na mňa zo skrine
Hmm mňa nekonečný príbeh nikdy veľmi neoslovil... Pozerať sa to dalo, ale nadšená som z neho nebola ( a ani nie som). Ale tiež nemôžem povedať žeby som ho nemala rada.... Pre mňa obyčajný film.
kam sa hrabe nejaký Avatar so špeciálnymi efektami na plastového Falca obaleného kobercom ... po niekoľkých rokoch som si to znovu pozrela, keď som si to kúpila v takom tom stánku kde predávajú tie DVD čo niekedy boli v časopisoch, ale sa nevypredali... a trochu ma sklamalo, že som si Falca pamätala ako lietajúceho psa, a teraz pozerám, že on je snáď drak O.o
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Vzápätí nato som sa dočítala, že sa vraj chystá remake tohto filmu, tak som zvedavá. Ale bojím sa, že to pokazia. A pravdepodobne si už nedokážem vytvoriť rovnako silný vzťah k novému filmu... Zrejme aj preto, že sa mi pôvodný film spája s detstvom.
to su kultove zalezistosti
Po Bastianovi som pomenovala kocúra a drakopes Falco je najlepší. Ten film je strašne super, dvojka ani trojka sa mu nevyrovnajú a neviem, či sa mám tešiť na ten remake, väčšinou to nedopadne dobre.