kupil som si pred rokom krasne kozene kreslo za 9000 sk jedneho krasneho dna si sedim za pocitacom a zrazu sa mi kreslo rozpadne a ja si takmer zlomim ruku nastastie uznali vyrobnu chybu a vratili mi peniaze ale pytam sa je to normalne ??? a keby mi rekla
Ja sa stavim, ze sa ti to kreslo rozpadlo ked si mastil nejaku hru. Napr. CS a nedarilo sa ti. Tak sa tvoja negativna energia preniesla na to kreslo, ktore to psycho-technicky nezvladlo a zrutilo sa.
Novidis ja som si kupil tenisky za 3000 a rozpadli sa mi 9 dnoch to si nevies ani predstavit aku som mal radost a najlepsie na tom bolo ze stare som vyhodil a tiez mi uznali reklamacku ale nasralo ma to lebo boli pekne a dobre mi sedeli na nahe
kupil som si mobil motorolu v635 po mesiaci sa pokazila oprava v pohode ale ked mi to vratili tak nesli tlkacitka tak dalsie 2 tyzdne cakania,po dalsom vrateni tlacitka somozrejme ze nejdu tak som zese cakal.....
no dokopi to trvalo okolo 2 mesiacov ...co mam este dodat???
moja skusenost je taka, ze cim lacnejsie, tym kratsie vydrzi...samozrejme, su aj extremy, ale nie vsetci si podla mna musia kupit Daciu Logal, len aby mali na com jazdit...a tiez niesom za Veyron...ten je trochu neprakticky na nakupy :-]]] lebo je drahsi ako cely supermarket...
mozno je to clise, ale najlepsia je zlata stredna cesta...nic predrazene ale zase ani nic prilis lacne (vyrobne naklady sa oklamat nedaju)
v poslednej dobe som reklamovala dvoje topanky, kazde za cca 3000 a uz ma z toho ide uchytit, lebo mi boli dobre na nohe (ale napr.sa zacali rozlepovat a td) a mam mini nozku a tak nemozem nic teraz na mna zohnat..
husky ale ked chce kupit nieco co ti ma sluzit vela rokov nemozes vzdy pozerat na cenu ja napriklad vela casu presedim za pc a preto je pre mna pohodlne sedenie dolezite ...
samozrejme, keby som si mal teraz kupit pocitac, tak by som nechcel ten najlacnejsi...a to kreslo...podla mna je to v pohode tych 9tisic...ale keby aspon sluzilo zopar rokov
ČO JA VIEM Ja som si kupil v lete Nike Air topanky v Bulharsku za okolo 600 sk (mam od nich aj krabicu s overenim takze mali by byt prave ,zo zaciatku sme im tipovali ze vydrzia tyzden, bol som s nima v kazdom pocasi aj minule ked snezilo a stale drzia a su dobrom stave. Ja davam prednost cinskym znackam sice vydrzia menej ale su lacnejsie No ale viem ze sa neoplati kupovat v TESCU nakolko som tam bol reklamovat uz asi 10krat zimne topanky, 3krat kolobezku(ked som bol mladsi), RAZ BUNDU....
Ale raz som si kupil fajne pekne topanky od cinanov a PRI BEHU SA MI ROZPADLI vtedy sme sa s kamosmi za rehotali
do topanok sa oplati investovat...je podla mna viac ako dolezite, ze po com chodis...a v com...ale zalezi to potom hlavne od loove, ako si na tom...ked nemas, tak neriesis :-]
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
no dokopi to trvalo okolo 2 mesiacov ...co mam este dodat???
mozno je to clise, ale najlepsia je zlata stredna cesta...nic predrazene ale zase ani nic prilis lacne (vyrobne naklady sa oklamat nedaju)
samozrejme, keby som si mal teraz kupit pocitac, tak by som nechcel ten najlacnejsi...a to kreslo...podla mna je to v pohode tych 9tisic...ale keby aspon sluzilo zopar rokov
Ale raz som si kupil fajne pekne topanky od cinanov a PRI BEHU SA MI ROZPADLI vtedy sme sa s kamosmi za rehotali