Syslím peniaze už od leta, ja shopoholik, odpierala som si to, čo mi je tak cenné... Ale už sa to konečne zlomilo a neodolala som dnes prekrásnemu čiernemu opasku s veľkou prackou. Ale asi som mala nešťastnú ruku pri výbere, opasok je z úplne nechutného m
Pravda? nie este sa mi nestalo, zeby sa mi nieco hned tak rychlo opotrebovalo osuchalo pokazilo. I ked jeden vyrobo k bol taky ale to som kupil u cinana a tam sa to pokazilo. Inak uz pekne dlho sa mi nic nedosralo a dufam, ze to tak aj ostane a natrafim len na kvalitne vyrobky
@3 Tak keby som vedela, že je taký nekvalitný, iste by som ho nekupovala. Nebol ani najlacnejší... Ale pozri, proste tam to oškrela tá pracka... zlý bol materiál opasku. Blok síce mám, ale ťažko povedať, či by to vzali. Lebo som to vlastne spôsobila ja, nie je to výrobná chyba.
@6 to ci by ti vratili peniaze alebo vymenili za iny tovar v obchode zalezi na tom kde si opasok kupovala,ale ani nemoze byt normalne ak sa zakaznikovi znici kupena vec behom par hodin,cize tvoja chyba to tiez nie je podla mna... kebyze som na tvojom mieste urcite by som isla do tej predajne aj kebyze sa mam tam s nimi hadat a nenehala by som sa takto okaslat ked som za to zaplatila
@6 pocuvaj chod tam s niekym takym, kto sa vyzna v tych zakonoch o spotrebiteloch... kamaratka si kupila kraťasi a jak ich doma obiekala odletel jej gombik... a bolo to presne v ten den ked ich kupila... heh jej mama sla reklamovat a ked jej nechceli zobrat, tak zacala ze co si to dovoluju, ze na nich zavola nvm koho(vazne nvm kto ma tie veci na starosti) a nakoniec sa tak zlakli ze jej vymenili
som si kupila okulare slnečne a az ked som dosla domov som zistila ze nemaju jeden srobik.. ale tak nebudem tam trapkovať.. ved okuliarov mam este trojo
raz si moja mama kupila tiez nejaky opasok teda on bol v cene k takym gatiam a pri prvom pouziti sa jej zlomil pripadalo mi to strasne smiesne...na druhy som uvidela jednu taku ako tak kamosku a mala ten opasok co mojej mame pukol ... takze asi islo tiez o nekvalitny vyrobok.
Naposledy varič, kúpili sme ho pred 4 mesiacmi na chatu, nebol ani veľmi používaný a pokazili sa na ňom tie blbosti, ktorými sa vypína a určuje teplota varenia.
Ale nemáme od neho ako naschvál záručný list ani blok, tak sme ho reklamovať nešli, musíme ho dať niekomu opraviť na vlastné náklady.
nestalo by sa mi ze sa pokazilo ale kupila som si sveter, vyšla som z predajne a potom som si ho prezerala alebo obliekala a zbadala som tam taký uzlík, hrčku či čo to vzniká na svetrových veciach, hned som išla naspat a v pohode mi to vymenili za iný. Ale asi aj preto ze to nebola nejaka zavazna chyba.
Pred par dnami sme s tatinom kupili vysavac, dnes ze idem povysvat, nie? vsak som nejaka dobra dcera... tak vysavam asi 3 minuty a ta gumena hadica ktora sa hybe zrazu akosik odtrhnuta... teda nie celkom, ale drzi tam len na malilinkom kusku... tak to je kvalita.......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
A najlepšie by bolo, keby si nešla sama, ale aj s niekým, najlepšie dospelým, aby ťa brali vážne.
Naposledy varič, kúpili sme ho pred 4 mesiacmi na chatu, nebol ani veľmi používaný a pokazili sa na ňom tie blbosti, ktorými sa vypína a určuje teplota varenia.
Ale nemáme od neho ako naschvál záručný list ani blok, tak sme ho reklamovať nešli, musíme ho dať niekomu opraviť na vlastné náklady.
najlepsie je si usetrit nejake eurace a zaficat do Viedne, kde uz maju made in germany
Takto vyzerá naozaj dobrý zákazník
Na tebe ešte veľa hajzlov dobre zarobí
Made in germany majú aj v lidli ;-D