No začalo to tak že môj braček chcel hru Simcity 5. Tak si na nete našiel tutorál ako to cracknut. Tak mi v PC zmenil Host a nainštaloval mi nelegálnu licenciu od EA. Neviete náhodou ako sa toho zbaviť aby mi neskonfiškovali PC?
@zeuslol to že ti zmenil host ta nemusí nijako trápiť stačí tu hru odinštalovat ale čoho sabojíš preboha toto je moc paranoidné na svete je miliarda cracknutých hier prečo si myslíš že niekto bude riešít teba čo sa bojíš mať v pc jednu piratsku kopiu
Bože, nemálo še rehocem
Nie si v USA, aby ti skonfiškovali komp
to by si musela robiť za milióny podvody na licenciach
a na SK je to tak, že ak to používaš pre osobnú potrebu, nedávaš to ďalej, tak to nie je proti zákonu a je to takzvaný Fair Use ... Avšak treba si to obhajiť, pretože slovenský policajný sväz rád využíva neznalosť a hlúposť občanov
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Pravdepodobne do 3 dní budeš deportovaný do pracovného tábora.
vymazat certifikat a stiahnut subor originalnych hostov
ak budes taky sikovny ako bracek, tak si najdes postup, ako sa to robi, aby si to mohol zvratit
ak nie, bad luck
ń”żul?ł×i6ró¬Ç‹Umń`źIßüu,ą¨DŻl”Ţ—˛~NŃeˇTΚNă'FS3–Ćékx]NÜ KĚ1ěSĹě…Sm5‰Da1ľ¶áý xę´Í±ľ‡íjŤË“b—8µłĺ˙·Ş^Î;ĄąäÉB{[†ó
#®1:ňćQvöB6ŕęŞt…t‰ŃÖ¶‰•ů“7ń¦ŕ‘’°†]× x
Nie si v USA, aby ti skonfiškovali komp
to by si musela robiť za milióny podvody na licenciach
a na SK je to tak, že ak to používaš pre osobnú potrebu, nedávaš to ďalej, tak to nie je proti zákonu a je to takzvaný Fair Use ... Avšak treba si to obhajiť, pretože slovenský policajný sväz rád využíva neznalosť a hlúposť občanov