Ahojte, nemá niekto z okolia ZA chuť na stretko? Možno spoznať nejakých nových ľudí, keď sú tie prázdniny ak máte veľa času a neviete ako ho zabiť, mohlo by to byť milé Hlásite sa niekto, či nikto nemá záujem ?
@lansue hahahah dobrá rada, diky @silentcry noa čo, to že sa hanbíš nikoho netrápi aj ja sa hanbím dokonca toho veľa ani nehovorím a predsa som sa odhodlala k niečomu takému. @sasuke v akej východnej veď to je stredné slovensko ? O.o @alohomora dobre ozvem sa ti
@mccafe v ziline som bola a je to pekne v riti odtialto ze uz by sa mi tak dlho sedet na riti po ceste nechcelo a hej preto idem podobne dlhou cestou do prahy -.-
@lansue realy ? zapadne ? to aby som sa vratila do prvej triedy na zakladku ze ?
@silentcry nie si jediná, čo sa hanbí ale nemusíš sa báť, že budeš trápna, ja osobne si myslím, že tam budeme trápni všetci však keď nebudeš chcieť, znova sa s tými ľuďmi stretnúť nemusíš ... ja sa skôr bojím, ža tam budem mladá oproti ostatným :/
@slohomora @silentcry vy riešite všetci take hovadiny ! jeden je mladý druhý je trápny ďalší moc starý ? Ach, ľudia, veď všetci ste super ! Ja mám rada všetkých ľudí Škoda no, tak "nabudúce"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
Jaa . Ts
stačí sa len kuknúť, a ak ti bude to, čo uvidíš sympatické, tak sa prihovoriť
@silentcry noa čo, to že sa hanbíš nikoho netrápi aj ja sa hanbím dokonca toho veľa ani nehovorím a predsa som sa odhodlala k niečomu takému.
@sasuke v akej východnej veď to je stredné slovensko ? O.o
@alohomora dobre ozvem sa ti
Žilina patrí do Západného slovenska
a je tam výborná sushi reštaurácia
či stredné, ked mccafe napisalo no mám to pomýlene, no východ určite nie
@lansue realy ? zapadne ? to aby som sa vratila do prvej triedy na zakladku ze ?
už som sa opravila ale je to kusok, takže ma to mýli
možno nabudúce
@silentcry vy riešite všetci take hovadiny ! jeden je mladý druhý je trápny ďalší moc starý ? Ach, ľudia, veď všetci ste super ! Ja mám rada všetkých ľudí Škoda no, tak "nabudúce"
ja by som si rada šla sadnúť
Ak teda budeš chcieť, môžeš mi budúci týždeň poslať TS a dohodneme sa.
@marleymt hahah to som nečakala že by to niekto vzal aj tak zhurta najskôr možno pozajtra, ty si zo ZA, však hej ?
pozajtra a potom asi ale nemôžem, to skôr potom niekedy neskôr, v ďalšom týždni....
Ale už sú ďalšie prázdniny.