@klaudiqaaa Napríklad v disconte pri Lackovi už stoja 2,30, staré zásoby stoja ešte vždy 1,99, ale nové už 2,30. Tak to má byť so všetkými cigaretami, Malborky budú stáť niečo okolo 3,10
@lamouette Mám doma ešte dve pakle matových Malboriek, ktoré mi doniesla sesternica z Turecka a neviem čo s tým robiť, kedže mi to nechutí...
@11@12@18 čo im prepína? veď pred rokom zdražovali o 20% a teraz zas? jebem im celé spotrebné dane, som za to, aby sa zrušili! prečo nezdražujú iný tovar? prečo zase len cigarety? ja sa na túto vládu aj celú tú svetovú môžem vysrať... niekto prehlási, že cigarety nekonečne ničia organizmus a štát na tom zarába, lebo vďaka tomu môže zvýšiť spotrebné dane... kurvy hnusné! keď nevedia hospodáriť, nech to nelátajú z mojich peňazí... Fica by som dokopala za toto...
@klaudiqaaa No lebo si ešte kupovala staré zásoby, ale LMky už sú po 2,30, to viem na isto, kedže som si radšej priplatil 50c a kúpil Malbáče zo starých zásob za 2,80
nech zdrazuju ako mozu mne to uz az tak nevadi. prednedavnom som prestal fajcit(cigarety) takze uz nekupujem, ale asi ani neni zaco. a bodaj by zdrazeli na 5 eur za krabicku(20-tky) tak to by ich kupovali len veliky zavislaci a vlada si mysli, ze ked pozdvihaju ceny tak budu mat vacsie zisky. ale by som sa smial keby poklesla predajnost cigariet, to by nezdrazovali ale zlacnovali. _Oi!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
looool "Cheap Cigarettes! Best Prices!"
A ja že moje obľúbené Blackdevilky sú predražené
no mna porazí prečo to nemajú aj na SR?
@lamouette Mám doma ešte dve pakle matových Malboriek, ktoré mi doniesla sesternica z Turecka a neviem čo s tým robiť, kedže mi to nechutí...
zaplatím