nemožem ho nájisť ani s partnerom,kde ho mám hladat?a ako hlboko?za tri roky som ho ešte nenašla,tak mi sex nič nedáva,teda myslím ten priamy vstup,neni mi to príjemne,poradte mi ludia,nech ho konečne najdem,lebo ozaj porazí
no pokial viem existuju dva druhy orgazmu - vaginalny a klitorialny...takze budes musiet preskusat vsetko kym najdes to jedno miesto, alebo polohu, pri ktorej bude vsetko dobre...
www.google.sk daj nazov bod G a vyhlada ti vsetko potom si to vsetko pekne prestuduj. mala pomoc » www.tabu.sk/cis092001/bod-g... ale nemusi to byt pravada a okrem toho. nie vzdy ta musi vzrusit ten bod G. kazu osobu vzrusje nieco ine a ak sa sustredite iba na ten bod G tak sa vobec necudujem
ináč Kasko toto sa mi strašne páči, dá sa to čo si napísal pochopiť aj ináč...nevieš si nájsť bod G...tak si ho vygoogluj! jednoducho to dobre znie. Google nájde všetko.
Erotogenní zóna ve vagíně. Leží na přední stěně vagíny a je vzdálen asi 3-5cm od poševního vchodu. Stimulací tohoto bodu žena dosáhne orgasmu doprovázeného výronem tekutiny (ejakulace) připomínající sperma (female ejaculation). Ne každá žena je však na tento bod G citlivá a ne každý muž je schopen ho najít.
pocuj mas 16 a cudujes sa, ze sa nespravis? Za prve nesustreduj sa na bod G, spravit sa mozes aj inak a dokonca ho do teba nemusi priatel ani zasunut... Takze co takto namiesto sexu sa iba maznat a zistis co ta vzrusuje?
ȡim viac sa ho budeš snažiť nájsť tým je menej pravdepodobné, že ho nájdeš. Sex a prežívanie orgazmu je hlavne o tom psychickom. Nemysli na to či ho máš, alebo nemáš, alebo či budeš mať niečo s "priameho vstupu" proste si vychutnaj možnosť byť v tých najintimnejších pózach s osobou, ktorú miluješ. Na skutočné vyvrcholenie treba jednoducho dozrieť, samozrejme najlepšie spoločne (s milovanou osobou)ˇ. Chce to čas a trpezlivosť a samozrejme lásku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Erotogenní zóna ve vagíně. Leží na přední stěně vagíny a je vzdálen asi 3-5cm od poševního vchodu. Stimulací tohoto bodu žena dosáhne orgasmu doprovázeného výronem tekutiny (ejakulace) připomínající sperma (female ejaculation). Ne každá žena je však na tento bod G citlivá a ne každý muž je schopen ho najít.