Vitaj vo svete dospelakov .. najdi si naozaj nejaku skupinu .. ja sa napriklad pohybujem v jednom klube zaujemcov o autmobily a pod. Aj ked skor sa tomu vyhybam ako zapajam. Ak chces, hladam niekoho z TT kto by chodil so mnou do posilky.
choď so spolužiakmi.. čo ťa baví, nemáš žiadné koníčky, obubeny šport, oblubené miesta, alebo tak ? Hocičo len neseď doma, ale hladaj si spoločnosť, aby ťa to potom za pár rokov nemrzelo že nemáš veľa kamošov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
skús nejaké podujatia pokukať, alebo sa pridaj do nejakého mládežníckeho parlamentu, krúžku..
kukám práve, že máte radu mládeže: » www.rmtk.sk/...
ja som tiež dosť taká socka v tomto, ale fungujem v niečom podobnom a ajajaj veľa super ľudí som postretávala
Vitaj vo svete dospelakov .. najdi si naozaj nejaku skupinu .. ja sa napriklad pohybujem v jednom klube zaujemcov o autmobily a pod. Aj ked skor sa tomu vyhybam ako zapajam. Ak chces, hladam niekoho z TT kto by chodil so mnou do posilky.
to nemáš kamarátov zo školy, práce, whatever s ktorými by si mohol niekam ísť?
ale ja sa moc neučím
@navratkrakena na akom intraku si? pri zdravotke?