Ahojte, o pár dní mám zápis do 2. roč. na EUBA a ževraj tam robia také, že mi skontrolujú, či mám všetko v indexe. A ja tam nemám zápočet z telesnej a skúšku z marketingu - v AIS ich však mám. Aký je to problém, ak to nejaký je? Lebo ja som sa po oboch
bude "blabla to treba" a asi ti povedia že si maš isť vyhladať tych čo ti to maju zapisať, ale daju ti pečátku lebo sami vedia že su to zbytočnosti, keď to maš v aise
a inak nechapem čo to ma byť veď tvrdili že indexy sa od ďalšieho ak. roku rušia všetkym, vy ich budete mať ešte?
ja tiež nemám ešte všetko zapísané v indexe. Konkrétne prax - (do 20.9. mám odovzdať projekt z praxe a následne mi bude daný zápočet) a potom sa zapíšem do dalšieho ročníka.
toto byva dost casto moj sen, ze jednoducho idem na zapis do dalsieho rocnika a zistim ze mi chybaju predmety v indexe, ... ked sa mi to nesnivalo das 5 krat tieto prazdniny tak ani raz
my v prešove indexy nemáme...a do teraz mi jeden doktor nezapísal známku ani do MAIS (nielen mne) a teraz ho tam mám ako nespravený...kvôli indexu sa stresovať nemusíš podla mňa
Nechodím na EUBU,tak neviem ako u vás, ale idem na UK do bakalárskeho a v indexe nemám ani polovicu známok. Nik mi hlavu neutrhol zatiaľ, takže whatever. Ak by s tým robili problémy, malo by ich veľa ľudí...
printscreen aisu / papier dones so sebou na zapis. a to iste, vytlac si tie emaily, ako si zhanal profakov, najlepsie este pred zapisom chod za nimi do kabinetu, ci kde to sidlia, nech ti to zapisu do indexu, nie? nemoze byt problem len s byrokraciou, ked to mas urobene...prejdes.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a inak nechapem čo to ma byť veď tvrdili že indexy sa od ďalšieho ak. roku rušia všetkym, vy ich budete mať ešte?
Sú to blbosti.
nakoniec mi na studijnom povedali, ze ani to nebolo treba, dolezite je, ci to mam v asie a na index uz seru
a k teme: u nas na to pozeraju dost, chodim na UK
proste pokila nebudes mat zapisane vsetko, peciatku ti nedaju