Nemáte náhodou nejaké dobré rady baby na schudnutie?
No takže potrebovala by som nejaké dobré rady ako schudnúť. Mám príliš veeľa tuku v bokoch. Fest mám veľké boky a veľmi mi to vadí Prosím pomôžte mi už neviem čo mám robiť
mam podobny problem a fakticky neviem co s tym robit....vravia ze na boky su najlepsie korcule alebo bicykel mame doma spinner takze bicyklujem asi kazdy druhy den ale no neviem nejake vysledky sa zatial nedostavili ale ja mam zas ten problem ze vela jem a sladkeeee mnam to je proste moje a myslim ze ked sa nezbavim sladkosti tak asi nic z bokov neubudne nech bicyklujem kolko chcem....ale myslim ze by si mala skusit tie korcule
Toto by som asi vyriesil behanim, bicyklovanim alebo makanim vo fitku..ale nie, ze sa rozhodnes behat a vydrzis 5 alebo 10 minut..aspon pol hodku kazdy den, inac to nebude mat ziaduci efekt
jedavaj velmi male porcie jedal ale viac krat denne. tym sa ti lahsie spali jedlo. a suhlasim musis mat vela pohybu. ja som zacal behat vydrzalo mi to tyzden a kazdy den som behal pol hod. potom pauza a potom zas pol hod a schudol som za tyzden 4 kila
Zrejme ješ priveľa. No stačí ak budeš jesť pravidelne každé 4 hodiny. Tvoj rytmus sa upraví a tvoje telo bude pressne vediet kolko mas toho zjest , bez toho aby si myslela na to že to môžeš zjesť a to nie a kedy. Co myslíš že všetky chudé babenky pozeraju na to jedia a kolko. Mozno sa stazuju na svoje telo ale iba z dovodu aby si im povedala ze chudnut nemusia.
jj uprav jedalnicek, pozri kup si ovsene vlocky, ovocie, zacni sportovat niekde (a ked sa mi nechce nikam do fitka chodit tak aspon doma, napr. som pocula ze kalanetika je vyborna)...napr. ja som tiez po zime chcela schudnut 2 kila tak osm prestala jest uplne sladke (a mam toho uz dost lebo kazdy mi furt daco sladke dava, taze to mam doma polozene na stole a denno denne sa to na mna usmieva a je to dobry pocit kazdy vecer ked idem spat s tym, ze som sa toho zase ani nedotkla)...hh ale viem ze to je asi iny pripad no a treba mat pevnu volu ...a jedz tak kazde 3-4 hodky ale nie vela ...postupom casu zmensuj davky, tak aby si sa najedla, ale bude sa ti zmensovat zaludok ...a vecer tak po 19:00 uz nejedz...alebo teda aspon tak 2,5 hodiny pred spanim uz nic nejedz ..a nehovor si, ze este dneska si dam, lebo tak by to pokracovalo este dlho ...a ranajkuj-ranajky su zakladom celeho dna- aj ked ja osobne cez tyzden neranajkujem lebo nie je cas ale aspon cez vikend ak si tiez tento pripad ...mno a cvicit tiez treba...aby ti ubudlo tuku a spevnila si postavu ...pretoze tym, ze nebudes jest kaloricke jedla tak samozrejme nejak neschudnes extra, len uz nebudes viac priberat ...
tak ja mam podobny problem v pase som dost chuda ale mam dost siroke boky...skus pilatesa,cvicila som ho asi okolo roka ale dokazala som schudnut 10kg aj ked z bokmi je to dost tazke,popravde pochybujem ze sa da rychlo zhodit z bokov-vlastna skusenost sak ale skus,treba pevnu volu,drzim palce
taky isty problem som mala...uz 4 rok kazdy den cvicim..coo cvicim.makam na sebe...a papaj aj sladke,ale nje kazdy den,thak 2x do tyzdna ale hlavne s aneprejedaj.papaj v mensich mnozstvach a neveceraj.ked budes vbelmi hladna daj si banan,mrkvu alebo pol litra mineralky.aa pravidelne cvic,najlepsie s cinakmi,spevnis si chrbat vypracuejs ruky,aj brusko spevnis a boky,ale musis vediet tie spravne cviky..napis mi mailôa alebo neco a povjem ti vjac
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Skús trošku zájsť do fitka a precvičiť si problémové partie.
taky isty problem som mala...uz 4 rok kazdy den cvicim..coo cvicim.makam na sebe...a papaj aj sladke,ale nje kazdy den,thak 2x do tyzdna ale hlavne s aneprejedaj.papaj v mensich mnozstvach a neveceraj.ked budes vbelmi hladna daj si banan,mrkvu alebo pol litra mineralky.aa pravidelne cvic,najlepsie s cinakmi,spevnis si chrbat vypracuejs ruky,aj brusko spevnis a boky,ale musis vediet tie spravne cviky..napis mi mailôa alebo neco a povjem ti vjac