Hovoria mi to a aj ja si myslím,že mám niečo s pamäťou.Niečo si pamätám naozaj dobre al niečo zabudnem v priebehu 1 minúty.Tak neviete čo by som s tým mala robiť?Nejaký cvik,alebo liek?
mne sa to stava casto ze kym prejdem z jednej izby do druhej tak zabudnem co som chcela..a tak podobne..ale zas niektore veci si pamatam aj 10 rokov..myslim ze je to normalne..a ked nie tak mam problem aj ja..
pridavam sa k zabudlivym, niekto mi nieco povie a kym si to nezapisem tak som schopny do 2 minut zabudnut, no a haluze boli ked som sa ucil na maturity, vtedy mi nemenovana osoba doniesla lieky a volali sa Pirabene, a mozem povedat ze fakt pomahaju, dokazal som sa naucit a zapamatat si veci, Lexaurin je to iste len iny vyrobca, stary ludia tieto tabletky isto beru na prekrvenie mozgu..neviem ako to je ci ti len tak predaju v lekarni ale ak mas znameho nie je to problem, alebo chod na nastevu k babke =D
...ja na spomienky nezabudam, ani na to co som robil v ten a ten den, jediny problem preco ja zabudam je to ze sa nedokazem poriadne sustredit, mam iste veci ktore si zapamatam, ako tvare a tak, ale kebyze mi povies ze chod na nakupy a povedal by si mi 5 veci pokial by si vyslovil 3 uz by som nevedel co je 1..preto stale nosim, preto sa snazim vsetky dolezite veci zapisovat, je to smiesne ale co narobim, pokial si to nezapisem tak ako by sa nic nestalo =D, a zapisujem si myslienky =D
co ma napadne popripade co sa chcem niekoho opytat, tak si to zapisem a ked si to pozrem druhy krat tak sa jej to spytam, zapisujem si co mam robit v dany den =D noooo a lieky uz neberiem , asi by som zase mal zacat =D
Aj ja mam stym problem asi je to v puberte bezne koly hormonom a ine. .Skus brat B-vitaminy bud v tabletach alebo prirodne v bananoch alebo Pangaminy (susene drozdie)......su dobre na depresie a ine take veci......Na veciu aktivitu mozgu je len klugoza (hroznovy cukor)........dobre pri pisomkach
ked som sa ucil tak som si kupil memo plus od walmarku ale nejak to na mna neucinkovalo, ale na hovori sa ze na pamät je dobre ginko ja som to este neskusal
pirabene som uzival aj ja, a zijem, viem o tom vsetko, ze to davaju ludom aby sa im vratila pamat, ale zaroven aj aby si pamatali veci, aa co stym ze to je na predpis ? a kto spomynal diazepan, netrpim strachom , ani uskostami, jaj aha, lexaurin jasne, uz viem, to je ako diazepan uz viem, no sorry za ten lexaurin, ale ten pirabene je dobra vec.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
co ma napadne popripade co sa chcem niekoho opytat, tak si to zapisem a ked si to pozrem druhy krat tak sa jej to spytam, zapisujem si co mam robit v dany den =D noooo a lieky uz neberiem , asi by som zase mal zacat =D
Pirabene sa tuším užíva po komatóznych stavoch a mozgových príhodách a Lexaurin je návykové antipsychotikum.Obe na lekársky predpis.
Skús si niekedy zistiť, čo urobí s ľuďmi Diazepam, nieto Lexaurin.
CHUJ.
pirabene som uzival aj ja, a zijem, viem o tom vsetko, ze to davaju ludom aby sa im vratila pamat, ale zaroven aj aby si pamatali veci, aa co stym ze to je na predpis ? a kto spomynal diazepan, netrpim strachom , ani uskostami, jaj aha, lexaurin jasne, uz viem, to je ako diazepan uz viem, no sorry za ten lexaurin, ale ten pirabene je dobra vec.