Už týždeň sa pokúšam volať na JLF UK do Martina lebo mi na prihláške vypisuje že nemám uhradený poplatok ale prihlášku mám spracovanú... pritom všetci ostatný to majú a aj ja mám ostatné fakulty už v poriadku. Týždeň im volám každý deň asi 3x a nič.... ne
ja som posielala peniaze v nedelu, a prihlasku som posielala postou v utorok, a vypisuje mi ze nemam uhradeny poplatok a nemam ani spracovanu prihlasku studijnym oddelenim ..... tak neviem co je lepsie no ale ja este pockam, a v pondelok zavolam ...
@skingirl94 Presne na toto číslo som celý týždeň volala... aj mail som písala a nič... Len na ostatných fakultách mám všetko ok, aj ten poplatok je uhradený
@ovi Ja by som skúšala zaradom tieto » www.jfmed.uniba.sk/index.php?id=21... a keby niekto nedvíhal, tak by som volala aj na sekretariát dekana fakulty len aby som zistila, čo a ako
@ksyushka skúšala som tú vedúcu oddelenia a tú referentku pre nelekárske študijné programy lebo ostatné s tým myslím že nič nemajú. A týmto dvom som volala a písala mail....
Ale dnes ráno som od nich mala mail.. že je to ok
@smile152 tak to neviem teda lebo ja som si posielala aj na Ped. fakultu a tam ho mám uhradený a teraz asi v pondelok alebo utorok mi prišiel aj mail z JLF že proste prihlášku majú a že ďalšie info mi pošlú poštou v marci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Ale dnes ráno som od nich mala mail.. že je to ok
ten e-mail prisiel aj mne a uz dost davno