Tazkypavuk precitaj si 4. napisal som ti to. co tam chces ine napisat. ja som tu temu psial tie. Sam prfesor nam o nej vravel a aj pisal vsetko som ti tam napisal co tam ma byt.
Ich liebe deutsch auch...Doch so einfach,kein problem...
Inak na nete je toho plno,to ked som maturovala ja sme o takto rozsirenom nete mohli iba snivat,tak sme zhanali ako sa dalo...
Mozes tam popisat aj zname modne navrharky a ako celebrity miluju modne vystrelky...ved je to celkom fajn tema...lepsie ako UMWELTSCHUTZ...to bola po p..i tema...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
potom modu zien modu muzov ciez co nosia zeny Bluse, Strumpfen a tak dalej
potom panska moda ano?
Potom napsi ake oblecenia sa pouzivaju na rozne situacie ...
o doplnkach modnych popis. ake su tenisky rozne farby ich. vsak to mas tvorivu temu
oranzova themenka?
Inak na nete je toho plno,to ked som maturovala ja sme o takto rozsirenom nete mohli iba snivat,tak sme zhanali ako sa dalo...
Mozes tam popisat aj zname modne navrharky a ako celebrity miluju modne vystrelky...ved je to celkom fajn tema...lepsie ako UMWELTSCHUTZ...to bola po p..i tema...