Ahojte.
Neviete mi poradit nejake dobre stranky s nemec.torrentom?Chcem zacat pozerat serialy nemecky len neviem kde ich stiahnut(napr breaking bad,heroes a pod.)jedine co som nasla su simpsonovci
Torrenty asi nemci moc nepouzivaju (mozem sa mylit). Problem je v tom, ze nemecki poskytovatelia internetu sleduju aktivitu na P2P sietach a pocul som, ze tam bezne lietaju za jednu epizodu serialu palky ako 800 eur.
Takze predpokladam, ze nemci pozeraju cez streamy alebo stahuju z nejakych warez for.
Asi budem zniet dost sprosto,ale co je stream a warez for?
Da sa to proste nejak stiahnut?Nejaku stranku alebo nieco nemas?(online kukat nemozem lebo potrebujem nase titulky )
No v prvom rade - podmienky pouzivania birdzu zakazuju, aby sem ludia vkladali odkazy na take stranky, takze to si musis sama dohladat.
Ale warez fora - to su stranky, kde ludia davaju filmy/serialy na stiahnutie (viac-menej priame odkazy na nejake uloziska a nie torrenty). Stream je pozeranie online, ale ked chces titulky tak musis stahovat - bud najst torrent alebo nejake ulozisko.
@2 vravelo mi to viac ludi nezavisle na sebe, ze boli na kratku dobu v Nemecku, nieco tam stiahli z torrentov a dosla im pokuta. Tazko povedat ako regulerne to funguje, ale keby som v Nemecku, tak pouzivam nejaky seedbox.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Takze predpokladam, ze nemci pozeraju cez streamy alebo stahuju z nejakych warez for.
Da sa to proste nejak stiahnut?Nejaku stranku alebo nieco nemas?(online kukat nemozem lebo potrebujem nase titulky )
Ale warez fora - to su stranky, kde ludia davaju filmy/serialy na stiahnutie (viac-menej priame odkazy na nejake uloziska a nie torrenty). Stream je pozeranie online, ale ked chces titulky tak musis stahovat - bud najst torrent alebo nejake ulozisko.
@2 vravelo mi to viac ludi nezavisle na sebe, ze boli na kratku dobu v Nemecku, nieco tam stiahli z torrentov a dosla im pokuta. Tazko povedat ako regulerne to funguje, ale keby som v Nemecku, tak pouzivam nejaky seedbox.