a co vy a vase prazdniny?? kam sa chystate alebo kde ste? ja trcim na tri tyzdne v nemecku...nie ze by som bola nevdacna ale vazne by som bola radsej doma alebo v inej krajine lebo tu sa mi nepaci....a to som tu len treti den
mojim snom je vidieť Nemecko a stráviť tam aj nejakú tú dobu... ale neviem, či to niekedy zrealizujem... uvidíme... každopádne, je to nádherná krajina.
Veď Nemecko má bohatú históriu (i keď nie veľmi šťastnú). Celé Nemecko je posiate krásnymi historickými stavbami, múzeami, galériami a inými atrakciami.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
btw podla nazvu ma napadla stara rozpravka otecko sa mi nepaci
ale syr je tam super
Inak suhlasim so 4kou,az na to,ze mi si tam ideme do VW.
Dobre nemčinu neám rada ani ja, napriek tomu je Nemecko rozvinutá krajina a máme sa od nich čo učiť.
a v ktorej časti si asi nie na severe ,či
tie ostrovčeky boli super
...bol som v okolí wolfsburgu a Emdenu ta tam sa mi celkom páčilo ,možno ti len chýba neporiadok ale to možeš skočiť do Holanska
Ja som bola v Nordrhein - Westfalen: v Essene, Dusseldorfe, Dortmunde, a prvá vec čo som si tam všimla, bol poriadok..
Vôbec nie.
Veď Nemecko má bohatú históriu (i keď nie veľmi šťastnú). Celé Nemecko je posiate krásnymi historickými stavbami, múzeami, galériami a inými atrakciami.
Dobre o ich sprostej reči radšej pomlčím.
tiez nechapem co sa ti na nemecku nepaci