Chcela by som poznať váš názor, že čo by ste si vybrali:
- školu, tam kde je chalan vašich predstáv, milujete ho nezištne a neočakávate vzťah. Pravdepodobne by ste sa nikdy nedali dokopy, ale cítite, že musíte byť pri ňom. Asi aby ste videli
asi druhú (musela by som posúdiť konkrétne školy, ale dala som druhú kvôli tomu že prvá je opísaná ako škola, kde je on a nič viac), lebo v tomto prípade si myslím, že sa človek na seba nevydrží dlho hnevať, že "nešiel za srdcom", pretože predsa len platí, že zíde z očí, zíde z mysle, toto mi vôbec nepripadá ako nemilosrdný výber
@corvuscorax no veď, neviem, či ma má aspoň trochu v láske, ale pri ňom sa cítim proste faj... je ako môj vysnívaný... ale príliš dlho sa poznáme, takže by nám to určite nevyšlo... ja ani neviem prečo teraz blúznim
@mielikki hej, nie je to nikde napísané, ale je to chlap a nájde si inú Len neviem či by ma to potešilo, alebo zarmútilo. A prepáč, už dosť dlho som nad tým sedela, a pre mňa to bolo nemilosrdné.
jasneže to druhe to vyznelo akoby na tom zaležala buducnosť ľudstva, ak nepojdeš za chlapcom tak vymrieme ale ty nie, ak pojdeš tak vymrieš len ty... .. či priliš sci-fi?
druhú možnosť. nevidím na tom nič nemilosrdné, nie som slepá kravka, ktorá by šla niekam, kam nechce, len preto, že tam ide niekto, kto o nej ani nevie.
@rainorchid Obavam sa, ze prepasnut vytuzenu zivotnu sancu pre lasku v tak mladom veku je az prilis kratkozrake.......
Neznevazujem hodnotu tvojich citov k dotycnemu, nemyslim si, ze nie su dolezite....
Ale racionalny rozum jednoducho prikazuje, teraz, dokym sme mladi a neskuseni mysliet v prvomrade na nasu buducnost, na zaistenie , na samostatnost..... a s tym suvisi aj vyber lepsej skoly, ktora ti da do zivota viac.
( pricom skusenosti sa nepocitaju poctom sulozi ale poctom sklamani, ktore nas nutia vyzriet , pre niekoho kto si mysli opak )
neviem nadcim rozmyslas vyberies si skolu kde mas niekoho skym sa nikdy nedas dokopy a ta skola ti bude naprd ? to ako rozmyslas jasne ze druhu moznost ktovie mozno na tej skole najdes este lepsieho
Ja som si vyberala školu podľa prvej možnosti- čiže podľa chlapca, do ktorého som bola strašne zamilovaná... dokonca som aj očakávala vzťah... Teraz?? z tej školy chcem vypadnúť, pretože sa cítim, že tam vôbec nepatrím, nenávidím to tam, žiaden vzťah sa nekonal a už sa na chodbe ani nezdravíme...
Toto bola jedna z najväčších chýb, ktorou som si spečatila osud na 4 roky a možno aj celý život.... Odkedy som si to uvedomila, rozhodujem sa rozumom a nie srdcom...
Vieš koľkých chalanov ešte v živote stretneš?Kvôli jednému si chceš posrať život?Za pár rokov sa nad tým zasmeješ a povieš aká si bola hlúpa.Hlavne aby si sa rozhodla správne a pre seba.
@mm47 veď tú už študujem. Spolu s nemčinou. Ale chcem aj tú slovenčinu!!! (len neviem, ako môj nápad zdelím našim, tý by radšej, ak by som anglinu, ale to zas ja nechcem
Druhuuuu... Kolkokrat uz som bola "do smrti zamilovana"? Urcite nie raz.. taketo veci cloveka prejdu. Niekedy nastastie, inokedy bohuzial, ale fakty su fakty - nemilosrdne a neoblomne.
@mielikki este sa pytas? (ale k teme; narazala som na to "kde je napísané, že by som ho už v živote nevidela? (smajlík)" - myslela som, ze to bola prave ta tazka, dilemu-sposobujuca podmienka
@rainorchid Samozrejme že tú druhú školu. Veď sa pozri, koľko tam máš pozitív oproti tej prvej škole. A skvelého chlapca môžeš nájsť aj tam, na toho starého sa vykašli, ak o teba nemá záujem a ak by aj dostal, nič nie je stratené ak nie ste z rovnakej školy Inak sama som bola v takejto situácii a vybrala som si tiež školu bez chalana, ktorý sa mi strašne páčil a neľutujem to. Občas ma síce napadlo, ako by mi bolo fajn na škole s tým chalanom, ako by som sa s ním vídavala cez prestávky, ale prešlo ma to. Našla som si chlapca z rovnakej školy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
Neznevazujem hodnotu tvojich citov k dotycnemu, nemyslim si, ze nie su dolezite....
Ale racionalny rozum jednoducho prikazuje, teraz, dokym sme mladi a neskuseni mysliet v prvomrade na nasu buducnost, na zaistenie , na samostatnost..... a s tym suvisi aj vyber lepsej skoly, ktora ti da do zivota viac.
( pricom skusenosti sa nepocitaju poctom sulozi ale poctom sklamani, ktore nas nutia vyzriet , pre niekoho kto si mysli opak )
Tak toto sa stalo mne...
Ja som si vyberala školu podľa prvej možnosti- čiže podľa chlapca, do ktorého som bola strašne zamilovaná... dokonca som aj očakávala vzťah... Teraz?? z tej školy chcem vypadnúť, pretože sa cítim, že tam vôbec nepatrím, nenávidím to tam, žiaden vzťah sa nekonal a už sa na chodbe ani nezdravíme...
Toto bola jedna z najväčších chýb, ktorou som si spečatila osud na 4 roky a možno aj celý život.... Odkedy som si to uvedomila, rozhodujem sa rozumom a nie srdcom...
Nepotrebujem si v dospelosti trieskať hlavu o stenu aká som bola sprostá
co tak Finstinu?
a podľa mňa aj uvidí, po dlhej dobe a zhrozí sa, čo sa z neho stalo za magora