Čaute Mám na tých dopiercingovaných jednu otázku Stalo sa Vám že vám po prepichnutí a vybraní šperku nechcela zmiznúť dierka / jazvička? Ja som si asi pred týždňom prepichla piercing vedľa mojeho iného piercingu, nič som tam nedala a nechala som to
@grietusha presne tak ja síce nemám piercing ale máš pravdu ono to zarastie to prepichnuté miesto ale iba pod kožou to vnútorné tkanivo ale na koži už zostane jazva podobne ako po náušniciach.
@pershing363 nie si sám aj ja som prvé slovo prečítal ako nemrznúca ešte že tam bola dierka a nie zmes
no tak ja som si pred rokom prepichla ucho, a doteraz tam mam tu dierku, a normalnu ze by som tam vopchala aj nausnicu, len ju uz nechcem, a nezarastla mi.ô.. proste ju tam mam uz rok, nic v nej nenosim a je tam
@malapohroma No tak ideš ja som to tak tiež tuším raz mala, teda že ta ostala taká jazva ako keby, a kamoška mi to prepichla druhýkrát a pohoda, už tam nemám nič
Záleží na tom, že koľko máš ten piercing. Mala som v obočí, a zostali mi tam dierky. Ale nevadí mi to. Ako , je to dosť viditelné, ale tak s tým som rátala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
tiež mám stále "čiernu dierku" od toho, ako som si vybrala piercing.
ono záleží aj od schopnosti tvojich tých tkanív sa obnoviť, či ako sa tomu hovorí
@pershing363 nie si sám aj ja som prvé slovo prečítal ako nemrznúca ešte že tam bola dierka a nie zmes
ale skús si to ešte raz prepichnúť, možno že to zmizne