mám taky blby nápad a chcem trošku poradiť
takže..s ex sme teraz dosť dobre kamaratky (aj ked s mojej strany su tam city) , normalne ew bavime všetko , voláme spolu každý den hodinu..nedela vyzerala tak isto , 2hodinovy telefonát , mala zlu naladu a ke
ze si retardovana lebo take sa nerobi a to uz duplom nie ak ti na danom cloveku realne zalezi a nie je to len cisto take ze chcem mat nieco co nie je moje
@chanteuse keby ti toto niekto spravi , tiež chceš vedieť vysvetlenie..a mne nič ine nezostava , čo mám čakať do konca života či sa mi ozve ?...osobne zanou nemožem isť ked-že býva 3 hodky odomna
@domssy možno to tak pripada ja neviem..ale koli nej som v depkách,nejem,nespim..proste neviem si bez nej predstaviť život (ako s človekom , nie ako s partnerom mám na mysli) a už neviem čo mám robiť.
@chanteuse už to 2 krat spravila , raz sme sa fakt že rozlučili dali sme si posledne ahoj , teda ona mne ..a na druhy den mi volala ako keby nič , a včera sa mi neozvala čo sa stalo prvy krat v živote že sme neboli den v kontakte ..no fakt neviem čo robiť
skús jej dať najprv čas... a behraj na nu divadielka. ani jej nevolaj. ked sa sama ozve tak si od nej vyžaduj vysvetlenie... ak ti ho nechce dať tak jej normalne povezd že nie si panak na hranie a že ked ozaj s tebou nechce byť v kontakte tak nech to dodrží a ked chce byt v kontakte tak potom nech nevymyšla furt... nenechaj so sebou zametať ale ani nerob blbosti ako to čo maš v plane. lebo je to dosť ubohe...
@miaja ale ja chcem vedieť čo sa stalo, proste zničoho nič mi toto napiše ? nechapem..a vobec neviem do kedy mám čakať,lebo sa bojim že sa mi neozve , ked sa mi neozve koncom týždna jej zavolám aj ked viem že ma zruši.
no vtipne celkom som sa tu zacala nudit a ked som si toto precitala tak ma to dost dojalo budem sa tvarit ze som toto nikdy necitala ze dufaj ze si toto neprecita tvoja ex bo ju budu vynasat nohami napred
@kamush195 ale čo docieliš tým že jej budeš klamať? myslíš že potom ti zrazu vysvetlí prečo s tebou nechce komunikovať? obe ste divné... ona preto, lebo bez vysvetlenia sa ťa snaží "zbaviť" ...a ty lebo ju chceš takto milo oj*bať...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
toto je tak....úbohé. až zúfalo úbohé a nenápadité.
citové vydieranie je strašne super vec ˇ_ˇ"
lebo ked jej volám - ruši ma , a potrebujem vysvetlenie..a inak ju donutit neviem
prečo nevieš pochopiť, že je koniec?
natoč film, toto je dobrý námet
@Darkestangel
som v nemocnici, neplačeš?
ale pozajtra už budem doma
to chces povedat ze mas taku hlupu mamku ze by na toto pristala?
@antifunebracka a nemá ťa zablokovaného? inak zbal nám biancu